Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 19, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Golul izbăvitor din ultimul minut al prelungirilor! FC Aninoasa-Bradul Moroieni 3-2 (0-1)

FOTBAL: Golul izbăvitor din ultimul minut al prelungirilor! FC Aninoasa-Bradul Moroieni 3-2 (0-1) 

Foto: media.realitatea.ro

Au marcat: Moțoi (min.62), Pahonțu (68), Diță (90+4)/Leotescu (35), Florescu (57)
Au arbitrat cu greșeli: Cristi Catană-Ionuț Ifrim (ambii din Târgoviște), Răzvan Dobre (Teiș)
Observator AJF: Gigi Ionescu (Târgoviște)

Aninoasa: I.Nicolae (cpt)-V.Nicolae, Neagu, Pahonțu, Albu-C.Matei, B.Matei, Rusu (57-A.Maican), Diță-M.Matei, Moțoi.
Rezerve neutilizate: Mihăilescu-Florea, Radu.
Antrenor: Remus Gâlmencea

Moroieni: Eftimie-Nedelcu (72-Vasile), Tudose (cpt), Dumitrescu-Călinescu, Blas, Săvulescu (77-Homeghi), C.Constantin, Leotescu-Florescu(81-Moiceanu), Iosif (87-Tudorache).
Rezerve neutilizate: Bănescu-Pătru
Antrenor: Florin Tudose

Dintre cele trei meciuri rămase până la sfârșitul sezonului, cel mai greu pentru FC Aninoasa era cel de acasă cu Bradul Moroieni. Orice rezultat, în afară de victorie, era socotit eșec pentru echipa antrenată de Remus Gâlmencea.

„Verzii” au început în forță și, în min.35, Leotescu l-a învins pe portarul Ionică Nicolae, 0-1. Gazdelor nu le-au ieșit mai nimic în prima repriză. În partea a doua a confruntării, cei care au finalizat au fost tot vizitatorii, prin reușita lui Florescu (57). Din acest moment au început să joce și anfitrionii. Moțoi (62) a redus din diferență, 1-2. Gazdele au presat careul din fața porții lui Eftimie și, în min. 68, fundașul Pahonțu a restabilit egalitatea, 2-2. În continuare s-a jucat pe contre, dar FC Aninoasa a avut posesia și a stat mai mult în terenul advers. În min. 90, Leotescu l-a driblat pe Neagu, dar în drum spre poartă a fost oprit de asistenul Ionuț Ifrim, care a semnalizat poziția afară din joc. Golul izbăvitor a venit în ultimul minut al prelungirilor, după o degajare a portarului I. Nicolae, o continuare a lui Moțoi, o centrare a lui M. Matei, finalizată de micuțul Diță, 3-2.

Jucătorul meciului Nicolae Moțoi.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*