Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Greutățile financiare au pus stăpânire pe echipa PAS Pucioasa

FOTBAL: Greutățile financiare au pus stăpânire pe echipa PAS Pucioasa 

pas-pucioasa

Liga a 4-a dâmbovițeană se află foarte aproape de a mai pierde o echipă în acest sezon. După Libertatea Urziceanca și Gaz Metan Finta, PAS Pucioasa a ajuns în pragul desființării. Lipsa resurselor financiare duce formația din Dealul “Patrana” să păstreze șanse reduse de a încheia campionatul. Cu o etapă înainte de finalul primei părți a întrecerii, lucrurile s-au înrăutățit mai mult ca niciodată la PAS.

Surse din cadrul clubului susțin că meciul cu Progresul Mătăsaru a fost ultimul pentru Pucioasa în actuala stagiune. Oficialii PAS-ului sunt deciși ca, de la începutul săptămânii viitoare, să pună lacătul pe poarta stadionului, după ce nu s-a găsit nicio rezolvare la problemele echipei antrenate de Cristian Duță. Se pare că în meciurile de până acum baremele de arbitraj și deplasările au fost suportate din buzunarele proprii de Constantin Ana (primarul orașului) și de Vali Dan (președintele PAS-ului), ca donații. De salarii la jucătorii nici nu s-a mai pus problema!

Pe de altă parte, astăzi, în runda a 16-a a competiției, Pucioasa s-a prezentat la meciul cu Progresul Mătăsaru cu doar nouă jucători, șapte juniori și doi seniori. Cum în actul secund trei dintre componenții PAS-ului au acuzat accidentări, arbitrul a fost nevoit să fluiere sfârșitul jocului mai devreme de minutul 90, la scorul de 4-0 pentru Mătăsaru. În ultima rundă a turului, PAS va sta, după ce și Urziceanca s-a retras. După 15 meciuri disputate în acest campionat, Pucioasa se află pe locul 15, cu doar opt puncte acumulate.

Liga a 4-a – Etapa a 16-a – Rezultate

Zăvoiu – Dragomirești 3-4
IL Caragiale – Ungureni 1-0
Gura Șuții – Moroeni 3-1
Ghimpați – Cornești 1-7
Brezoaele – Petrești 10-2
Fieni – Pierșinari 2-3
Petrolul Tgv. – Tărtășești 0-0
Mătăsaru – Pucioasa 4-0 (întrerupt în min. 50).

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*