Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 9, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Honciu şi Popescu exclud să revină pe „Eugen Popescu”

FOTBAL: Honciu şi Popescu exclud să revină pe „Eugen Popescu” 

Georgian Honciu (stânga)  şi Iustin Popescu (dreapta)

Chindia Târgovişte păstrează şanse reduse de a-i achiziţiona pe Georgian Honciu şi Iustin Popescu. Foştii componenţi ai Fortunei Câmpina ţintesc să-şi găsească angajamente la echipe din primele două eşaloane, după ce în ultimele şase luni au evoluat la nivelul Ligii a 2-a. Cum au devenit liberi de contract, ambii jucători sunt încrezători că şi în a doua parte a sezonului pot continua activitatea fotbalistică mai sus de eşalonul al treilea. În momentul de faţă, Honciu exclude revenirea pe „Eugen Popescu” atâta timp cât tratează intens cu mai multe cluburi din primele două ligi.

„Chindiei nu-i spun nu, dar vreau să joc mai sus de Liga a 3-a”

Reîntoarcerea la Târgovişte reprezintă ultima variantă pe care o va lua în calcul mijlocaşul dâmboviţean.

„Deocamdată nu mă gândesc la Chindia. E devreme să spun că revin la Târgovişte. Chindiei nu-i spun nu, dar îmi doresc foarte mult să joc mai sus de Liga a 3-a. Poate dacă se afla în eşalonul secund, altele erau datele problemei. Îmi este foarte greu să cobor la un nivel inferior. Pentru mine Chindia rămâne ultima opţiune. La momentul actual mă aflu în tratative cu mai multe echipe din liga secundă şi una din Liga I. Rămâne de văzut cu cine voi ajunge la un acord. Cel mai probabil, o decizie sigură cu privire la viitorul meu o voi lua la începutul săptămânii viitoare”, a precizat Honciu, un fotbalist care regretă enorm ce s-a întâmplat la Fortuna.

„De abia acum ne-am dat seama de ce condiţii materiale şi financiare am beneficiat la Câmpina. Nimeni nu credea că Fortuna va ajunge într-o asemenea situaţie, după ce s-a îmbolnăvit patronul clubului. După ce am aflat de problemele grave pe care le întâmpină, ne-am dat seama cu toţii că sănătatea dumnealui este mai importantă decât fotbalul”.

La fel ca şi mijlocaşul defensiv, Popescu se află în discuţii cu mai multe echipe, iar până la sfârşitul săptămânii viitoare speră să semneze cu una. Formaţiile care îl curtează intens pe portarul de 21 ani sunt Dinamo Bucureşti şi ACS Berceni.

Chindia i-a spus pas lui Samoilă

Pe de altă parte, Chindia a renunţat la serviciile fostului goal-keeper al lui Dinamo, Samoilă, după ce părţile nu s-au înţeles din punct de vedere financiar. Mai mult de atât, un eventual transfer al fundaşului Octavian Ionescu (CS Afumaţi) la echipa de lângă Turn va fi stabilit mâine, când va fi văzut în amicalul cu Flacăra Moreni.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*