Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iunie 4, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Încă un arbitru bătut pe teren în judeţul Dâmboviţa!

FOTBAL: Încă un arbitru bătut pe teren în judeţul Dâmboviţa! 

arbitru-batut

Agresiunile la adresa arbitrilor se înmulțesc de la o etapă la alta în fotbalul mic dâmbovițean. Ultimul “fluieraș” care a avut de suferit pe dreptunghiul verde a fost târgovișteanul Bogdan Diță. Acesta a întâmpinat momente șocante la finalul întâlnirii dintre Săgeata Cătunu – Simang Bilciurești (2-2), din Promoție Sud, ce a contat pentru etapa a 12-a.

În minutul 88 al partidei, arbitrul a fost lovit puternic cu piciorul de un jucător al echipei din Bilciurești (nr. 6), după ce a fost eliminat. Tot în acel moment, pe teren au pătruns mai mulți spectatori ai formației adverse, fapt la care arbitrul a întrerupt meciul trei minute pentru ca spiritele să se potolească. Reluarea jocului s-a produs după ce fanii au părăsit terenul de joc, iar jucătorii din Bilciurești s-au calmat într-o măsură. Brigada de arbitraj, din care a mai făcut parte Constantin Ciorobea, a oficiat până la final, după acel incident, numai sub presiune.

“E păcat ce s-a întâmplat! Jucătorul care l-a lovit pe arbitru trebuie exlus din viața sportivă. Din ce am văzut eu, incidentul a pornit după ce jucătorul cu numărul 6 a fost eliminat. Nu se poate ca după ce se arată un cartonaș roșu arbitrul să fie bătut. Este inadmisibil și rușinos ce au făcut cei de la Bilciurești. Mă mir că la același tertip nu a apelat și cel care a fost eliminat în minutul 61. La cum cunosc echipa din Bilciurești, cred că aceasta a folosit și câțiva jucători pe fals. Și, nu mă miră ca fotbalistul care a lovit arbitrul să se afle într-o astfel de situație.E prea de tot ce întâmplă pe stadioanele din județ”, am redat declarația unui martor al meciului de la Cătunu.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*