Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 14, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Încă un eșec demoralizator! Sporting Roșiori-Chindia Târgoviște 2-1 (1-1)

FOTBAL: Încă un eșec demoralizator! Sporting Roșiori-Chindia Târgoviște 2-1 (1-1) 

Foto: www.chindiatargoviste.ro

După egalurile cu Afumați și Vișina Nouă și eșecurile jenante cu Argeș Pitești și Concordia II Chiajna, Chindia Târgoviște s-a mai împovărat cu o înfrângere rușinoasă, 2-1, cu Sporting Roșiori. Acest eșec este și mai usturător cu cât echipa din Teleorman a promovat astă-vară în liga a 3-a.

Aceste eșecuri dezamăgitoare au prăbușit Chindia în a doua parte a clasamentului, pe locul 9, cu 12p și -1 la adevăr. Se acuză lipsa de pregătire și viața invizibilă a jucătorilor, lipsa de autoritate a antrenorului Nicu Croitoru și lipsa de pricepre a președintelui Marcel Ghergu, care bâjbâie într-o meserie care-l depășește. Ca să fii șef de club trebuie să ai niște calități și să îndeplinești niște condiții.

Jucătorii târgovișteni nu prea au nădușit la Roșiori. Au fost lipsiți de concentrare și vigoare, păcate care le-au fost fatale. Au avut două ocazii la începutul confruntării prin Popa (7-din centrarea lui C. Dinu) și Cherchez (11), dar de fiecare dată portarul Preda a fost la post. Apoi, ca la un semnal jocul a adormit. La un corner, Liviu Floricel (35) s-a debarasat de Dani Popa și a marcat cu capul, 1-0. Chindiei nu-i iese mai nimic. Nu are cursivitate și cunsistență. Doar Voinea (40) din lovitură liberă îl deranjeză pe Preda.

După pauză, târgoviștenii fac pasul înainte și în min. 59 Popa este faultat în careul mare și centralul Cristian David dictează penalty, pe care îl transformă Pătru și scorul devine 1-1. În loc să forțeze, roș-albaștrii preferă o temperizare păguboasă. Nu duc balonul în careul advers. Acolo D. Popa este singur între dușmani. Invitați să domine, localnicii urcă spre avamposturi și Penescu comite un fault în suprafața de pedeapsă. Lovitura de la punctul cu var este executată de V. Rada care înscrie pentru 2-1.

Până la sfârșitul meciului băieții lui Nicu Croitoru nu au avut ocazii de a marca. Nu l-au încercat prea mult pe Preda. Parcă s-au menajat să facă risipă de energie și de îndârjire. Au pierdut cu o echipă modestă care însă a muncit mult.

Chindia nu are nicio strălucire. Gâfâie, nu are fler și inspirație. Mulți jucători au talent, nu și sclipire. Alții nu au niciun pic de curaj. Apoi această echipă este condusă strâmb și ineficace de Marcel Ghergu, care nu are niciun fel de simț de răspundere. Nu poate să pună ordine la echipă.

Au marcat: Floricel (min. 34), V. Preda (77-din 11m), respectiv Pătru (35-din 11m).
Au arbitrat: Cristian David (București)-Gabriel Boncz (Bragadiru – Ilfov), Roxana Ivanov (București)
Observatori FRF: Florin Duinea, Gigi Buruntia (ambii din Craiova)
Meciul s-a disputat pe stadionul Municipal.

Sporting: Preda – Lătea, Floricel, Moşteanu, Dicu, Stochiţoiu (75-Ciubac), Vâlcică (76-Urâtu), Rada, Boerică, Bocănete, Gheorghe (90+3-Bâra).
Rezerve neutilizate: Butoi-Sitaru, Chira.
Antrenor: Cristi Negru

Chindia: Cristică – Pătru (cpt), Vătavu, Ispas, C. Dinu – Penescu, Voinea (78-Roman) – R. Dobre (67-Grigore), Anton, Cherchez (74-Săndulescu) – Popa.
Reserve neutilizate: Chiș-Parghel, B. Dinu, Cernea.
Antrenor: Nicu Croitoru,

Alexandru Istrate

Răspuns la FOTBAL: Încă un eșec demoralizator! Sporting Roșiori-Chindia Târgoviște 2-1 (1-1)

  1. Iulian

    adevarul este ca acest „mari” jucatori stau numai la pacanele cu tigara si cu wiskieul in gura!iar acest mare conducator, Ghercu nu prea are stofa de Chindia, asa ca domnilor, care intretineti echipa, va rugam luati masuri in privinta acestora!

     

Adaugă un Comentariu

*