Știri, Muntenia-Sud, România|luni, octombrie 26, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Infirmeria este plină la Flacăra Moreni!

FOTBAL: Infirmeria este plină la Flacăra Moreni! 

Foto: Flacăra Moreni

Flacăra Moreni întâmpină probleme mari de lot cu 12 zile înainte de startul meciurilor oficiale. Accidentările numeroase ale „lupilor” provoacă numeroase dureri de cap staff-lui tehnic morenar în ultima parte a pregătirilor de iarnă. Cum componenţii liderului din campionatul judeţean s-au întrebuinţat la maximum în testele de verificare, Gabriel Paraschiv a ajuns în ipostaza de a pierde aproape o treime dintre aceştia.

Astfel, cu mai puţin de două săptămâni înainte de confruntarea cu Viitorul IL Caragiale, din 16-imile Cupei României – faza judeţeană, „Pară” nu poate conta pe serviciile a nu mai puţin de şapte fotbalişti: Cârnaru, Dragomir, Iliescu, Timofte, Mocanu, Banu şi A. Andrei. În ceea ce-l priveşte pe ultimul, acesta s-a accidentat la antrenamentul desfăşurat în după-amiaza de astăzi.

Cum avizul medicilor în privinţa celor şapte nu este unul prea încurajator, Paraschiv păstrează şanse minime de a miza pe serviciile acestor jucători în ultimul amical al iernii, cel cu Arsenal Malu (Giurgiu), programat sâmbătă (ora 13:30), pe stadionul „Victoria”, din Moreni.

Potrivit informaţiilor oferite de oficialii de pe Cricov, lotul „galben-albaştrilor” pentru retur va cuprinde 22 de fotbalişti.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*