Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Învierea Chindiei! Echipa lui Croitoru a dat de pământ cu Gaz Metan Mediaş

FOTBAL: Învierea Chindiei! Echipa lui Croitoru a dat de pământ cu Gaz Metan Mediaş 

chindia targoviste

Victorie răsunătoare pentru Chindia Târgovişte în Sâmbăta Mare a Paştelui. Echipa lui Nicu Croitoru s-a comportat excepţional la Mediaş şi a învins-o pe Gaz Metan, cu scorul de 3-1. Succesul cu ardelenii îi readuce pe târgovişteni în lupta pentru promovare, apropiindu-i la doar trei puncte de liderul medieşean şi la o lungime de UTA Arad, ocupanta locului secund în serie.

În ultima deplasare din turul play-off-ului, Chindia a meritat din plin toate cele trei puncte. După ce Gazul a deschis scorul, prin Gavra, în debutul jocului, roş-albaştrii au restabilit egalitatea prin Crinel Stoica, cu un sfert de oră înainte de pauză. Adevărata valoare a Chindiei s-a văzut în totalitate în actul secund, când Cherchez a readus-o pe Chindia în avantaj, iar Honciu, pe final de meci, a stabilit scorul final, după ce a transformat cu precizie un penalti.

Tot în final de joc, Popa a făcut un gest pe care-l va regreta enorm de aici înainte. În momentul când a fost înlocuit cu Voinea, „Popică” a scuipat şi a vociferat la adresa lui Nicu Croitoru, fiind nemulţumit că a fost schimbat şi nelăsat să bată penaltiul obţinut de Neguţ, la un contact în careu cu Neacşa.

Runda viitoare, Chindia are şansa de a urca în primele două locuri, după ce va întâlni, din nou, pe Gaz Metan, lângă Turnul Chindiei.

Gaz Metan Mediaş – Chindia Târgovişte 1-3 (1-1)

Marcatori: Gavra (3)/ Stoica (30), Cherchez (57), Honciu (90 – pen).

Gaz Metan: Albuţ – Stancu, Cristea, Cazan, Neagu – Zaharia, Băjenaru (64 Staicu), Târcoveanu (70 Iacob), Munteanu – Coşereanu (46 Neacşa), Gavra. Antrenor: Cristian Pustai.

Chindia: Meilă – C. Dinu, Vătavu, Ispas, Martac – Nisipeanu, Honciu, L. Mihai, Stoica (60 Neniţă) – Cherchez (84 Neguţ), Popa (90 Voinea). Antrenor: Nicu Croitoru.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*