Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, septembrie 23, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Ioan Negoescu va continua ca președinte al Comisiei Județene de Arbitraj Dâmboviţa

FOTBAL: Ioan Negoescu va continua ca președinte al Comisiei Județene de Arbitraj Dâmboviţa 

ioan negoescu

Situația din fruntea arbitrajului dâmbovițean este rezolvată în mare parte. Ioan Negoescu va rămâne în continuare președintele Comisiei Județene de Arbitri din cadrul AJF Dâmbovița. Mâine, Negoescu va ajunge la sediul AJF și va da OK-ul în această privință. Cel care l-a convins pe actual șef al CJA să rămână în continuare șeful arbitrilor a fost Emil Tudor, președintele AJF Dâmbovița. Acesta a considerat că Negoescu nu este vinovat pentru scandalul arbitrilor care au oficiat meciuri “neortodoxe” în Turcia și Cipru.

„Nu s-a pus niciodată problema plecării lui Ioan Negoescu de la președenția CJA. El are tot sprijinul meu în această privință. Va continua munca în această structură, iar mâine va ajunge la serviciu după o perioadă de concediu. El nu are nicio vină pentru acel scandal al arbitrilor. Cei care se vor dovedi că au greșit vor plăti scump”, ne-a precizat Emil Tudor.

Cum a participat la niște examene la Cheile Grădiștei după întoarcerea de la Londra, Negoescu nu a putut ajunge în ultimele zile la sediul AJF. În condițiile existente, varianta Ionel Pitaru ca șef la CJA a picat în totalitate.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*