Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, august 14, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Ionuţ Petculescu, la primul gol pentru CS Afumaţi

FOTBAL: Ionuţ Petculescu, la primul gol pentru CS Afumaţi 

Foto: Liga2.ro

Ionuţ Petculescu a început să facă rapid furori la divizionara C ilfoveană, CS Afumaţi, o echipă la care a ajuns în această iarnă. Plecat de la Urban Titu săptămâna trecută, fotbalistul târgoviştean i-a convins repede pe conducătorii clubului de lângă Bucureşti, după ce s-a integrat perfect în angrenajul condus de Vasile Neagu.

Mijlocaşul de 25 de ani a reuşit să fie unul dintre cei mai buni componenţi ai grupării ilfovene în amicalul disputat cu CS Mioveni, pe terenul sintetic din Bradu. La capătul unui joc crâncen, CS Afumaţi a ieşit câştigătoare cu scorul de 4-2, iar Petculescu şi-a trecut în cont o reuşită, dar şi un assist la golul patru.

Jucătorul târgoviştean şi-a propus la noua echipă să devină unul dintre titulari, iar la finalul campionatului să promoveze cu aceasta în Liga a 2-a.

Un alt fotbalist dâmboviţean care se simte foarte bine la Afumaţi este şi Marinică Ionică. Acesta nu a reuşit să marcheze, dar, în schimb, a impresionat din plin conducerea tehnică, după ce a bifat toate minutele de joc în teren, în urma a doar două săptămâni de antrenamente efectuate în acest an.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*