Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Petculescu s-a transferat la CS Afumaţi

FOTBAL: Petculescu s-a transferat la CS Afumaţi 

Foto: ACS Urban Titu

Începând de astăzi, în mod oficial, mijlocaşul Ionuţ Petculescu nu mai este jucătorul lui Urban Titu, cele două părţi convenind încetarea colaborării. Ajuns pe „Orăşenesc” în ianuarie 2014, după ce evoluase ultima dată la Minerul Motru, fotbalistul dâmboviţean, în vârstă de 25 ani, a contribuit considerabil la performanţele echipei din ultimele 12 luni, dar acum, cu şase luni înainte de expirarea contractului, oficialii Urbanului au ajuns la un acord cu CS Afumaţi pentru transferul său.

La Titu, Petculescu a fost unul dintre căpitanii echipei, dar în acelaşi timp şi unul dintre golgeterii din actuala stagiune. Jucătorul târgoviştean a evoluat pentru Urban în 29 de meciuri, a strâns 2.452 de minute jucate, a marcat de trei ori şi a reuşit mai multe pase de gol. În actualul sezon a jucat în 15 partide, 13 în campionat şi alte două în Cupa României, contabilizând 1.254 de minute.

Urban Titu îi mulţumeşte lui Ionuţ Petculescu pentru evoluţiile foarte bune realizate în echipamentul vişiniu şi îi doreşte mult succes în carieră şi la noua echipă.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*