Știri, Muntenia-Sud, România|marți, mai 18, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Jucătorii Chindiei n-au prime speciale pentru meciul cu liderul din B2!

FOTBAL: Jucătorii Chindiei n-au prime speciale pentru meciul cu liderul din B2! 

conferinta chindia targoviste

Chindia Târgovişte se pregăteşte pentru o deplasare infernală în campionat. Sâmbătă, de la ora 11:00, echipa dâmboviţeană va întâlni pe FCM Baia Mare, una dintre cele mai puternice formaţii din serie. Împotriva liderului din B2, elevii lui Nicu Croitoru nu vor juca pe prime speciale în cazul unei victorii şi pe una obişnuită, aşa cum s-a stabilit la începutul sezonului.

„Băieţii sunt motivaţi pentru acest meci, aşa cum vor fi motivaţi pentru tot campionatul. Se fac prea multe discuţii despre sistemul de premiere al jucătorilor de la Chindia în ultima perioadă. Noi am stabilit de la începutul campionatului contractele tuturor, iar fiecare jucător va fi recompensat în funcţie de criteriile pe care le va îndeplini. În meciul cu Baia Mare va exista o motivaţie financiară, dar nu una specială. Din tot ce s-a scris şi vorbit în ultima perioadă despre salariile şi premierile fotbaliştilor nu este nici măcar 5% adevărat. Îmi pare rău că se fac asemenea speculaţii de la cârciumă şi nu de la faţa locului”, a declarat Marcel Ghergu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Fotbaliştii Chindiei au plecat spre Baia Mare de astăzi, iar în seara aceasta vor înnopta la un hotel din Târgu Mureş, după care mâine, vor continua deplasarea spre oraşul din nordul ţării.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*