Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Juniorii A de la Chindia, în revenire de formă

FOTBAL: Juniorii A de la Chindia, în revenire de formă 

juniori chindia

Echipa de juniori A a Chindiei Târgovişte a depăşit cu brio perioada dificilă pe care a întâmpinat-o în primele meciuri din Liga Elitelor. Trupa lui Constantin Badea s-a mobilizat la maximum în ultimele patru etape, reuşind să câştige nu mai puţin de 9 puncte.

După succesele cu Muscelul Câmpulung (5-1) şi Juventus Bucureşti (3-1), prima grupă de juniori republicani a Chindiei a reuşit, la sfârşitul săptămânii trecute, să învingă şi pe Concordia Chiajna, cu scorul de 1-0, la capătul reuşitei semnate de Enache. Aceasta a reprezentat pentru elevii lui Badea, prima victorie pe teren străin în actuala stagiune.

În disputa cu ilfovenii, Chindia a aruncat în luptă un „11” alcătuit din Aioani – Năstase, Neaga, Negulescu, Stere – Enache, Grigore, Vârtej, Cobori – Oprescu, Matei, iar la reluare au mai intrat Vlăsceanu şi Papasimionidis.

Pentru a urca mai sus de locul 8 în clasamentul seriei Est din Liga Elitelor, juniorii A ai Chindiei şi-au propus să obţină cât mai multe puncte în meciurile cu CS Mioveni (25 octombrie) şi FC Voluntari (28 octombrie), care vor fi susţinute pe teren propriu.

În schimb, în Campionatul Naţional al juniorilor B, Chindia este lider în seria a 3-a, cu 19 puncte acumulate, dar la egalitate, cu ocupanta locului 2, Astra, echipă ce are un joc în plus disputat.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*