Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Juniorii A1 de la Flacăra Moreni, neputincioşi în prima fază a Campionatului Naţional

FOTBAL: Juniorii A1 de la Flacăra Moreni, neputincioşi în prima fază a Campionatului Naţional 

flacara juniori

Flacăra Moreni a dezamăgit crunt în prima fază a Campionatului Naţional de juniori A1. Puştii antrenaţi de Costel Gyurgy au ratat prezenţa în etapa zonală a turneului, după ce au clacat lamentabil în manşa secundă a duelului cu LPS Mircea Eliade Bucureşti, cu scorul de 0-4. În disputa din deplasare, morenarii nu au avut nici o replică şi au reprezentat un simplu sparring-partner de antrenament pentru gruparea din Capitală.

Durerea cea mare pentru dâmboviţeni este reprezentată de faptul că eliminarea a survenit după ce în jocul tur şi-au asigurat o victorie cu 3-0 la „masa verde”. Acest lucru s-a întâmplat din cauză că mai mulţi componenţi de la LPS Mircea Eliade au întâmpinat probleme cu vizele medicale.

Chiar dacă în campionatul judeţean au defilat, micii fotbalişti morenari au arătat că sunt neputincioşi în faţa unor adversari „externi”. Mai mult de atât, această eliminare a evidenţiat din plin cât de slabă poate fi întrecerea destinată juniorilor din A1 din Dâmboviţa.

În urmă cu un sezon, juniorii de la Voinţa Crevedia s-au comportat foarte bine şi au fost la un pas de calificarea la turneul final al competiţiei. În finala întrecerii zonale, echipa din sudul judeţului a cedat greu, la loviturile de departajare, în faţa vâlcenilor de la Flacăra Horezu.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*