Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, aprilie 11, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Juniorii B de la Chindia Târgovişte, victorii pe linie în campionat!

FOTBAL: Juniorii B de la Chindia Târgovişte, victorii pe linie în campionat! 

chindia juniori b

Echipa de juniori B a Chindiei Târgovişte merge ceas în actualul sezon al Campionatului Naţional. Antrenată de Irinel Voicu, aceasta se poziţionează pe primul loc în seria a 3-a, după ce a bifat patru victorii din tot atâtea meciuri jucate. În ultima etapă, cea mai mică grupă de republicani de lângă Turnul Chindiei a învins în deplasare pe FC Snagov (1-0), iar în primele trei runde ale competiţiei a trecut, pe rând, de CSŞ Târgovişte (1-0), ACS Berceni (6-0) şi GŞA Nucet (2-0). Parcursul bun reuşit de mici fotbalişti roş-albaştrii în prima parte a campionatului a mulţumit din plin conducerea tehnică.

„Sincer, nu mă aşteptam să începem atât de bine, după ce echipa a fost completată cu mulţi jucători în vară. Aceste rezultate au fost realizate pentru că am tratat fiecare meci cu seriozitate maximă, iar copiii au dat totul pe teren. Cel mai important pentru mine este faptul că nu am primit gol în nici un joc. Sper ca în continuare să avem parte de rezultate cât mai bune, chiar dacă mai avem multe lucruri de pus la punct”, s-a exprimat Irinel Voicu.

Aioani, un portar golgeter

Un alt aspect interesant este şi faptul că portarul Aioani este unul dintre golgeterii echipei în cele patru meciuri disputate. Goal-keeperul care cochetează şi cu echipa de seniori a reuşit să marcheze în acest sezon de două ori, de la punctul cu var, în disputele cu ACS Berceni şi FC Snagov. La egalitate cu Aioani se află Manolache, iar câte o reuşită în cont şi-au trecut Atanase, Niţă, Vârtej, Ţilică şi Costache.

În runda a cincea a campionatului, Chindia va primi vizita lui Dinamo Bucureşti (duminică, ora 14:00), ocupanta locului 9. Lotul pe care mizează Irinel Voicu în stagiunea actuală este format din 20 de jucători: Aioani, Preda, Dorobanţu – portari, Călin, Niţă (c), Andronache, Ioniţă, Georgescu, Ţilică, Atanase, Bobe, Creţu, Şerban, Costache, Constantinescu, Manolache, Bârlogeanu, Vătămanu, Palaghiu şi Nicolae.

În schimb, la juniori A, în Liga Elitelor, Chindia a ajuns ciuca bătăilor, în seria Est, după ce a suferit patru eşecuri, din tot atâtea partide susţinute.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*