Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 20, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Juniorii Chindiei, adio semifinale!

FOTBAL: Juniorii Chindiei, adio semifinale! 

juniori A Chindia

Echipa de juniori A a Chindiei a irosit astăzi şansa de a merge în semifinalele Campionatului Naţional, după ce au fost învinsă de Unirea Ungheni, în ultimul meci al grupei C. În disputa cu mureşenii, puştii roş-albaştrii s-au înclinat la limită (1-2), iar singura reuşită dâmboviţeană i-a aparţinut lui Roşciugă.

Confruntarea cu învingătoarea seriei C a fost una extrem de dură pentru câţiva componenţi ai Chindiei. Din cauza accidentărilor destul de serioase suferite Negulescu, Papasimionidis şi Nisipeanu au fost transportaţi la spital.

Pentru ultima partidă din cadrul turneului zonal, antrenorul Costel Badea a mizat pe o formulă de joc alcătuită din Bicher – Postelnicu, Negulescu, Dan, Lupu – Ghinea, Moruz, Ghenu, Neacşu – Papasimionidis, Nisipeanu, iar pe parcursul jocului au mai intrat Roşciugă, Stoica, Oprescu, Vârtej şi Ciolan.

După eşecul cu Ungheni, Chindia a finalizat grupa C pe ultimul loc, cu doar trei puncte acumulate, în disputa cu Universitatea Cluj. În al doilea meci al grupei, din ultima etapă, Universitatea Cluj a depăşit LPS Roman cu scorul de 2-0.

Rezultate complete grupa C

Chindia – Cluj 2-1
Roman – Ungheni 1-5
Chindia – Roman 3-4
Cluj – Ungheni 2-2
Chindia – Ungheni 1-2
Cluj – Roman 2-0

Clasament

1. Ungheni      3     2      1     0      9-4         7
2. Cluj               3     1      1     1      5-4        4
3. Roman         3     1      0     2      5-10      3
4. Chindia        3     1      0     2      6-7        3

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*