Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, mai 7, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Juniorii Chindiei au clacat în al doilea meci de la turneul zonal

FOTBAL: Juniorii Chindiei au clacat în al doilea meci de la turneul zonal 

chindia juniori a

Juniorii A de la Chindia au suferit ieri după-amiază prima înfrângere la turneul zonal al Campionatului Naţional. În cel de-al doilea meci susţinut la Ungheni, jucătorii antrenaţi de Costel Badea au clacat în faţa lui LPS Roman, cu scorul de 3-4, la capătul unui joc în care au reuşit să deschidă scorul, iar la un moment dat să restabilească egalitatea la trei. Golurile dâmboviţenilor în disputa cu echipa nemţeană au fost marcate de Stoica, Moruz şi Neacşu.

După înfrângerea neaşteptată cu Roman, Chindia a căzut pe locul secund în grupa C, la un punct distanţă în spatele Unirii Ungheni. Pentru a reuşi calificarea în semifinalele competiţiei, târgoviştenii trebuie să cucerească, mâine (ora 11:00), toate punctele cu liderul din Ungheni, dar în acelaşi timp să stea şi la mâna destinului, astfel încât LPS Roman să nu învingă pe Universitatea Cluj.

Ca şi în primul joc al turneului, Badea a mizat în partida cu Roman, pe aceeaşi formulă de echipă: Bicher – Postelnicu, Negulescu, Dan, Lupu – Ghinea, Moruz, Ghenu, Stoica – Nisipeanu, Vlad, iar la reluare a mai apelat la Neacşu, Vârtej, Papasimionidis şi Oprescu. La finalul meciului cu gruparea din judeţul Neamţ, conducătorii Chindiei au acuzat în termeni extrem de duri maniera de arbitraj, care i-a dezavantajat de mai multe ori pe puştii de lângă Turnul Chindiei.

Rezultate înregistrate în grupa C

Chindia – U. Cluj 2-1
Roman – Ungheni 1-5
Chindia – Roman 3-4
Ungheni – U. Cluj 2-2

Clasament

1. Ungheni     2    1    1    0    7-3    4
2. Chindia      2    1    0    1    5-5    3
3. Roman       2    1    0    1    5-8    3
4. Cluj             2    0    1    1    3-4    1

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*