Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 23, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Juniorii D de la Flacăra Moreni, locul 2 la Cupa „Moş Crăciun”

FOTBAL: Juniorii D de la Flacăra Moreni, locul 2 la Cupa „Moş Crăciun” 

foto de la turneu

Juniorii D de la Flacăra Moreni au încheiat cu fruntea sus Cupa „Moş Crăciun”, găzduită de Complexul Sportiv din Colentina (Bucureşti), la sfârşitul săptămânii trecute. Puştii antrenaţi de Mircea Petrescu s-au clasat pe locul 2 la finalul turneului organizat de Juventus Bucureşti.

Singurul eşec suferit de morenari la această competiţie a fost înregistrat în finală, în faţa gazdelor, cu scorul de 0-1. În schimb, în prima fază a întrecerii, Flacăra a dominat total, câştigând toate meciurile: 3-0 cu Steaua Noua Generaţie, 8-2 cu United Bucureşti şi 4-0 cu Juventus Bucureşti.

Pe locul al treilea s-a clasat United Bucureşti, după ce a învins în finala mică pe Steaua Noua Generaţie (3-0). Toate meciurile turneului s-au desfăşurat pe teren sintetic.

Flacăra a mizat la Cupa „Moş Crăciun” pe un următorul lot de jucători: Gabriel Tudor, Vlad Dogărel, Alexandru Jiu, Adrian Terec, Alexandru Ştefănescu, Alberto Călin, Andrei Zaharia, Ionuţ Arhire, Vlad Balioş, Ştefănel Predescu şi Mihnea Toma.

La finalul întrecerii, organizatorii i-au premiat cu diplome, cupe şi dulciuri pe copiii tuturor echipelor participante. De remarcat a fost şi faptul că golgeterul turneului a devenit Andrei Zaharia de la Flacăra Moreni, cu 8 goluri marcate.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*