Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Juniorii de la FCM Târgovişte se pregătesc pentru returul campionatului

FOTBAL: Juniorii de la FCM Târgovişte se pregătesc pentru returul campionatului 

foto juniori fcm

Fotbalul mai trăieşte la Şotânga doar prin grupa de juniori A de la FCM Târgovişte. Cu rezultate de tot râsul în prima parte a sezonului, aceasta îşi propune să arate o nouă faţă în returul Campionatul Naţional. Sub comanda lui Marian Zgâmbău, singura grupă de juniori a Municipalului a reluat pe 25 ianuarie antrenamentele, iar la sfârşitul săptămânii trecute a susţinut un prim test de verificare în compania Voinţei Valea Voievozilor, pe care l-a încheiat nedecis, cu scorul de 2-2.

Cele două goluri ale FCM-ului au purtat semnăturile lui Soare şi Braghidin, iar echipa trimisă în teren a cuprins următorul „11”: Antofie – Dumitru, Stoicescu, Priseceanu, Drăgan – A. Vitregu, R. Zamfir, G. Zamfir, Enescu – Braghidin, Negulescu. Pe parcurs au mai intrat Ioana – Soare, Ungureanu, N. Vitregu şi Stan.

Pentru a fi sigură că poate părăsi ultima poziţie a clasamentului în campionat, FCM vizează să se întărească în această iarnă cu mai mulţi juniori de la CSM Flacăra Moreni.

„Nu putem spune că arătăm prea bine. Pentru a părăsi ultima poziţie a clasamentului avem în vedere să ne pregătim cât mai bine în această iarnă şi să mai întărim echipa cu câţiva puşti valoroşi. Domnul Zotic ne-a transmis că ne ajută să devenim o echipă mai puternică. Vizăm să mai aducem câţiva copii talentaţi de la Moreni, după ce l-am luat şi pe portarul Antofie de la Tătărani”, ne-a declarat Marian Zgâmbău, unul dintre antrenorii grupei de juniori.

FCM Târgovişte a terminat prima parte a Campionatului Naţional de juniori A pe ultimul loc în seria a 3-a, cu niciun punct acumulat şi cu un golaveraj de domeniul SF-ului, 12-99, la capătul a doar 11 meciuri disputate!

Ghiorghi Zotic, recuperare la „foc” automat

Decăderea Municipalului a survenit odată cu apariţia problemelor de sănătate ale finanţatorului Ghiorghi Zotic. Cum diagnosticele medicilor au fost de fiecare dată sumbre, omul de afaceri din Şotânga a trecut fotbalul pe linie moartă şi s-a ocupat de sănătatea sa. Astfel, după numeroase internări la clinici din Turcia şi Bucureşti, Zotic pare tot mai puţin interesat de sportul rege. După o lungă perioadă de recuperare, efectele s-au remarcat imediat în rândul patronului de la FCM. Unul dintre ele a fost faptul că a slăbit foarte mult, ajungând la o greutate de aproximativ 55 de kilograme.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*