Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, august 7, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Juniorii de la Kinder Târgoviște, pe locurile 2 și 3 la Winter Kids Cup

FOTBAL: Juniorii de la Kinder Târgoviște, pe locurile 2 și 3 la Winter Kids Cup 

foto-kinder

Cei mai mici juniori de la Kinder Târgoviște au terminat cu fruntea sus ediția din acest an a turneului “Winter Kids Cup”. Cele două echipe ale clubului dâmbovițean au impresionat pe întreaga durată a competiției de la Ploiești, iar la final și-au asigurat două locuri pe podium. Prima grupă (Kinder Roșu) s-a clasat pe locul al doilea, după Petrolul 95 Ploiești, iar cea de-a doua (Kinder Alb) a terminat pe poziția a treia.

Interesant a fost că cele două echipe ale Kinderului (antrenate de Eduard Prisăcaru) s-au întâlnit între ele în semifinale, iar câștig de cauză a avut Kinder Roșu, cu scorul de 1-0. În finala mare a turneului, Kinder Roșu a cedat în fața Petrolului 95 Ploiești, cu 1-4, iar în finala mică a întreceri, Kinder Alb a trecut la loviturile de departajare cu 4-3 de Tâmpa Brașov, după ce la finalul minutelor regulamentare scorul a fost 0-0.

Parcursul celor două echipe l-a bucurat din plin pe antrenorul Edi Prisăcaru la sfârșit.  “Sunt mulțumit de evoluțiile ambelor echipe, ținând seama că toți copiii s-au aflat la a doua participare la un astfel de turneu. Pe viitor, ne dorim să creștem mai mult în joc, astfel încât să obținem rezultate și mai bune”.

La finalul competiției, Ciprian Bălașa (Kinder Roșu) a primit titlul de golgeter al întreceri, după ce a marcat 12 goluri. Pentru Winter Kids Cup 2016, Edi Prisăcaru i-a avut la dispoziție pe Denis Zamafirescu – Denis Ploieșteanu, Eduard Mușat, Vlad Dumitrache, Ciprian Bălașa, Ciprian Nica, Luca Petre, David Stanciu (Kinder Roșu), Darius Cristea – Ștefan Goian, Alexandru Chițu, David Băncilă, Andrei Ban, Alexandru Diaconescu, Lixandru Rareș și Darius Ștefan (Kinder Alb).

În faza grupelor, cele două echipe ale Kinderului au bifat următoarele rezultate:

  • Kinder Alb: 0-0 cu Sparta București, 1-0 cu Petrolul 52 Ploiești, 0-2 cu Tâmpa Brașov
  • Kinder Roșu: 4-0 Cosmo Sports București, 8-0 cu LPS Mircea Eliade București, 4-0 cu Juniori Galați și 0-0 cu Petrolul 95 Ploiești.

 

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*