Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Juniorii de la Kinder Târgovişte s-au calificat la turneul final „Gheorghe Ola”

FOTBAL: Juniorii de la Kinder Târgovişte s-au calificat la turneul final „Gheorghe Ola” 

kinder

Obiectiv îndeplinit pentru juniorii de la Kinder Târgovişte la turneul zonal „Gheorghe Ola”! Grupa de copii (n. 2006) pregătită de Valentin Marian a reuşit calificarea în etapa finală a întrecerii, acolo unde se regăsesc cele mai bune opt echipe din ţară. Micii fotbalişti dâmboviţeni şi-au asigurat prezenţa la turneul final, după ce au ieşit victorioşi în finala Zonei 6, găzduită de sala de sport a Clubului Sportiv Şcolar din Târgovişte.

Puştii de la Kinder au trecut în ultimul act al întrecerii zonale de CSM Râmnicu Vâlcea, cu scorul de 3-2, în urma golurilor marcate de Oprişan, Paraschivescu şi Tache. De asemenea, în faza grupelor, dâmboviţenii au depăşit pe LPS Pandurii Târgu Jiu şi Unirea Petrolul Videle. Calificarea la turneul final a adus multă bucurie în rândul conducerii tehnice a echipei.

„Sunt bucuros că am îndeplinit obiectivul calificării în etapă finală. Ne aşteptam să realizăm acest lucru după ce şi anul trecut am fost foarte aproape de o asemenea performanţă. Atunci am fost învinşi în finală de Şcoala de Fotbal «Dani Coman». Anul acesta am simţit că putem merge mai departe, după ce ne-am antrenat mai bine, am remediat greşelile din trecut şi am făcut tot ce a depins de noi. Meritul principal este al copiilor. Sperăm să facem o figură frumoasă şi la turneul final”, ne-a declarat Valentin Marian.

Runda finală a Memorialului „Gheorghe Ola” va avea loc în perioada 18-20 decembrie şi cel mai probabil se va desfăşura la Miercurea Ciuc.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*