Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Juniorii de la Kinder, victorioşi în primul meci la Memorialul „Gheorghe Ene”

FOTBAL: Juniorii de la Kinder, victorioşi în primul meci la Memorialul „Gheorghe Ene” 

kinder 2007

Start în forţă pentru grupa de juniori 2007 de la Kinder Târgovişte la turneul zonal Memorialul „Gheorghe Ene”, găzduit de Sala Sporturilor din localitatea Bradu. Puştii antrenaţi de Cosmin Toboşaru au învins în primul meci al grupei din Zona 6 pe Hidro Râmnicu Vâlcea, cu scorul de 4-3. Cele patru goluri ale Kinderului în disputa cu vâlcenii au fost semnate de Bucureşteanu (2), Călugărescu şi Penică.

Mâine, în al doilea joc din grupă, târgoviştenii vor da piept cu Viitorul Piteşti. Pentru a-şi asigura prezenţa în finala turneului zonal, micii fotbalişti dâmboviţeni trebuie să nu piardă cu argeşenii. Obiectivul principal al Kinderului la această competiţie va fi calificarea la turneul final.

„Sperăm să îndeplinim obiectivul de a merge la etapă finală a întrecerii. Am început bine turneul zonal şi suntem încrezători că-l putem termina în aceeaşi notă”, ne-a declarat Cosmin Toboşaru, după disputarea primului joc din grupă.

Pentru întrecerea de zonă, Kinder mizează pe un lot alcătuit din următorii jucători: David Flaider, Iustin Oprea, Claudiu Şeran, Eric Călugărescu, Mihai Toma, Sebastian Băicoianu, Ianoş Bucureşteanu, Damian Băicoianu, Alexandru Matei, Fabian Penică şi Mihai Alexandru.
În a doua grupă a Zonei 6 se află Pitic Sport Slatina, Sporting Roşiori şi Pandurii Târgu Jiu. Pe de altă parte, săptămâna trecută, grupa de juniori 2006 a Kinderului a reuşit calificarea la turneul final Memorialul „Gheorghe Ola”.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*