Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, noiembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Juniorii G de la Kinder, gata de luptă la turneul zonal

FOTBAL: Juniorii G de la Kinder, gata de luptă la turneul zonal 

kinder

Campioana judeţeană la juniori G, Kinder Târgovişte, începe mâine aventura la turneul zonal „Memorialul Gheorghe Ola”. Puştii antrenaţi de Valentin Marian au ca obiective evoluţii cât mai bune şi calificarea în runda finală a întrecerii. Cum etapa de zonă va fi găzduită de sala de sport a Clubului Sportiv Şcolar din Târgovişte, micii fotbalişti ai Kinderului vor porni cu un mic avantaj faţă de adversari. Conducerea tehnică a echipei este optimistă că echipa poate atinge obiectivele vizate.

„Tinta noastră este clasarea pe primul loc pentru a merge la turneul final. Ne-am antrenat foarte mult în ultima perioadă ca să reuşim acest lucru. Dacă nu ne vom califica în etapa finală pentru noi este un an ratat. Copiii sunt în formă maximă şi sperăm să obţinem rezultate dorite. O parte dintre adversari îi cunoaştem bine. Dintre toţi LPS Târgu Jiu pare cea mai puternică echipă. Este un avantaj că jucăm la Târgovişte, dar în acelaşi timp şi un dezvantaj. Vom vedea la sfârşit cât de mult ne va ajuta terenul propriu”, s-a exprimat Vali Marian.

Kinder a fost repartizată în Zona 6, alături de LPS Târgu Jiu, Unirea Petrolul Videle, CSM Râmnicu Vâlcea, Pitic Sport Slatina şi SCM Argeş. În etapă de Zonă, târgoviştenii se află într-o grupă cu Târgu Jiu şi Videle. Pentru acest turneu zonal, gruparea dâmboviţeană va miza pe un lot format din următorii jucători: Andrei Cristea, Iustin Cristea, Cristian Dinu, Costin Iordache, Ianis Ivaşcu, Rareş Mihai, Ianis Oprişan, Andu Paraschivescu, Sebastian Rădan, Alexandru Soare, Răzvan Tache, Ştefan Tichie şi Sebastian Vârlan. Mâine, în primul joc al grupei, Kinder va da piept cu LPS Târgu Jiu, de la ora 10:00.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*