Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 20, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Juniorii U13 de la GŞA Nucet, locul 8 la Winter Cup 2016

FOTBAL: Juniorii U13 de la GŞA Nucet, locul 8 la Winter Cup 2016 

foto juniori

Echipa de juniori U13 a Grupului Şcolar Agricol Nucet s-a comportat onorabil la ediţia din acest an a turneului internaţional Winter Cup, găzduit de oraşul Braşov. Puştii antrenaţi de Marius Rotaru au terminat puternica întrecere pe locul 8, după trei victorii şi o înfrângere în faza grupelor şi două eşecuri în meciurile pentru locurile 5-8.

Micii fotbalişti din Nucet au început bine turneul, cu două victorii consecutive (1-0 cu Primavera Deva şi 3-2 cu Colţea Braşov), apoi a picat înfrângerea cu Steaua Bucureşti, 1-2. În ultimul joc din faza grupelor, dâmboviţenii au trecut de CSŞ Paşcani, succes care i-a împins să termine seria pe locul 2, dar în acelaşi timp să joace pentru locurile 5-8.

În noua rundă a competiţiei, elevii lui Rotaru au avut un picaj continuu, suferind două înfrângeri consecutive: 0-2 cu Dinamo Bucureşti şi 8-9 (3-3) cu Petrolul Ploieşti, după executarea loviturilor de departajare.

Pentru duelurile de la Winter Cup, echipa din Nucet i-a avut în componenţă pe Auraş Calciu, Eduard Pană, Alin Radu, Marius Dincă, Florin Tudorache, Cătălin Fanache, Robert Răşcanu, Robert Stoica, Darius Gheorghe, Ştefan Stănescu, David Ciolacu, Teodor Roibu, Robert Polezache şi Sorin Vlad.

O altă echipă dâmboviţeană care a luat parte la turneul braşovean a fost CSŞ Târgovişte, antrenată de Cosmin Toboşaru. Aceasta s-a clasat la finalul competiţiei pe locul 11.

Câştigătoarea turneului a devenit CFR Cluj, după ce s-a impus în finală în faţa Stelei Bucureşti, cu scorul de 4-3.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*