Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Kinder Târgovişte a încheiat fără victorie Memorialul „Gheorghe Ene”

FOTBAL: Kinder Târgovişte a încheiat fără victorie Memorialul „Gheorghe Ene” 

kinder targoviste

Turneul final al Memorialului „Gheorghe Ene” s-a dovedit extrem de puternic pentru Kinder Târgovişte. Campioana judeţului Dâmboviţa a încheiat întrecerea fără nici un punct obţinut, chiar dacă turneul este găzduit de Sala Sporturilor din Târgovişte. În grupa A a competiţiei, echipa lui Cosmin Toboşaru a înregistrat trei înfrângeri din tot atâtea meciuri.

În prima zi a turneului, Kinder s-a recunoscut învinsă de Interstar Sibiu (1-2) şi de Academia Gheorghe Hagi (0-2), iar astăzi, când au fost programate ultimele jocuri din faza grupelor, micii fotbalişti târgovişteni s-au înclinat în faţa lui LPS Suceava (0-2). La capătul meciurilor din grupe, gruparea dâmboviţeană a încheiat Memorialul „Gheorghe Ene” pe locul 7. Singurul gol al Kinderului la turneul final a fost marcat de Penică în partida cu Interstar Sibiu.

În faza finală a Memorialului, Cosmin Toboşaru a mizat pe un lot alcătuit din următorii jucători: David Flaider, Iustin Oprea, Claudiu Şeran, Eric Călugărescu, Mihai Toma, Sebastian Băicoianu, Ianoş Bucureşteanu, Damian Băicoianu, Alexandru Matei, Fabian Penică şi Mihai Alexandru.

Mâine, de la ora 11:00 va avea loc finala mare a turneului (Academia Gheorghe Hagi – CFR Cluj), iar o oră mai devreme se va disputa finala mică (LPS Suceava – Prosport Focşani). De asemenea, tot mâine, înainte de startul marii finale, va avea loc şi o conferinţă de presă, la care vor fi prezenţi Pavel Velcotă (preşedintele comisiei de copii şi juniori din cadrul FRF), Jean Vlădoiu (fost internaţional român) şi Ciprian Prisăcaru (managerul turneului final).

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*