Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 13, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Kinder Târgoviște, învingătoare la Memorialul “Costică Moldoveanu”

FOTBAL: Kinder Târgoviște, învingătoare la Memorialul “Costică Moldoveanu” 

foto-kinder

Juniorii E de la Kinder Târgoviște și-au arătat supremația la prima ediție a Memorialului “Costică Moldoveanu”, găzduit de baza sportivă “Kiru Sport”, din Ploiești. Echipa antrenată de Marian Valentin a terminat pe primul loc turneul destinat copiilor născuți în 2006. Micuții fotbaliști târgovișteni au intrat în posesia trofeului, după ce au învins în finală pe CSM Focșani, cu scorul de 3-2, după executarea loviturilor de departajare.

În semifinale, Kinder a trecut de Știința Craiova (2-0), iar în grupa C a întrecerii, dâmbovițenii au încheiat pe primul loc, după ce au depășit pe New Star București (5-2), Școala de Fotbal “Daniel Chiriță” Ploiești (5-0) și au remizat cu Petrol Sport Ploiești (0-0). Mai mult de atât, la finalul Memorialului, Sebastian Vârlan, de la Kinder, a fost declarat cel mai bun jucător al turneului.

foto-varlan

Pentru această competițe, antrenorul Kinderului, Marian Valentin, a avut la dispoziție un lot format din Ștefan Tichie, Cristian Dinu – portari, Ianis Ivașcu, Sebastian Rădan, Sebastian Vârlan, Andrei Cristea, Alex Soare, Rareș Mihai, Andu Paraschivescu, Costi Iordache, Albert Damian, Raul Sandu, Matei Dinu și Ianis Opriaș – jucători de câmp.

Juniorii E de la Kinder au devenit, în august, învingători și la Brașov Cup 2016, iar în luna decembrie vor participa la “Sparta Winter Cup”, competiție găzduită de municipiul București.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*