Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 13, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: L-au convins! Fostul stelist Rică Neaga va antrena Urban Titu

FOTBAL: L-au convins! Fostul stelist Rică Neaga va antrena Urban Titu 

rica neaga

Adrian (Rică) Neaga va deveni începând de luni noul antrenor al lui ACS Urban Titu. Tehnicianul argeșean, în vârstă de 35 ani, s-a înțeles cu viceprimarul orașului Titu, Vlad Oprea, pentu a prelua divizionara C dâmbovițeană, pentru o perioadă de două sezoane. Pentru fostul stelist, Urban Titu va fi a doua echipă din carieră pe care o va antrena, după Atletic Bradu.

Noul antrenor al Urbanului va fi prezentat oficial, într-o conferință de presă, ce va avea loc luni, la orele 11:00, la sediul Primăriei Titu. Urban Titu îi urează tehnicianului piteștean mult succes și la cât mai multe reușite pe “Orășenesc”!

În a doua jumătate a lunii iunie, se vehiculase că Rică Neaga ar putea prelua Chindia Târgovişte. Până la urmă, iată, oficialii de la Titu au reuşit să-l convingă să se ocupe de Urban. Între cele două variante, pentru fostul stelist, alegerea formaţiei din Titu este mai bună, având în vedere că în micuţul orăşel din sudul judeţului Dâmboviţa există mai multă pasiune pentru fotbal şi, mai presus de toate, există siguranţă. La Chindia, acţionarii nu s-au decis încă asupra parcursului echipei în următorul sezon. Abia luni, 7 iulie, se vor întâlni la masa discuţiilor.

Adaugă un Comentariu

*