Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, februarie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: La 92 de ani de la înființare, domnește tinerețea

FOTBAL: La 92 de ani de la înființare, domnește tinerețea 

flacara moreni - FCM Targoviste

La 92 de ani de la înființare, Flacăra Moreni a câștigat Cupa României, faza județeană. Asta după ce i-a administrat lui FCM Târgoviște un sec 3-0, în finală. Meciul s-a disputat la Fieni, pe stadionul Cimentul, cu 500 de spectatori în tribune.

Cu șapte juniori în garnitura de start și unul intrând pe parcursul meciului, Flacăra a controlat în permanență ostilitățile. Nu vreau să diminuez în vreun fel meritele echipei de pe malurile Cricovului Dulce, dar izbânda acesteia s-a datorat cu precădere și replicii slabe a trupei antrenată de Puiu Becheanu.

Flacăra a pierdut locul întâi în liga a 4-a, în sezonul recent încheiat, la meciuri directe, cu FC Aninoasa. Ambele aspirante au acumulat câte 79 de puncte. Gruparea de sub dealul Sângeriș se poate consola că a câștigat, de o manieră categorică, competiția destinată juniorilor A1. De această grupă s-a ocupat profesorul Costel Gyorgy.

Venit în iarnă pe banca tehnică a echipei dintre sonde, antrenorul Gabriel Paraschiv a mers curajos pe mâna juniorilor. În nucleul de bază au fost nu mai puțin de 12 jucători aflați la vârsta junioratului. Dintre aceștia: Mocanu (17 ani), Acasandrei (19), L.Plăcintă (19), M.Plăcintă (19), Bergheaua (18), Palamariu (18), Cârnaru (19), Vișan (18) și chiar Halcu (17), au fost titulari de drept.

Pe banca tehnică, alături de Gabriel Paraschiv, campion național cu Oțelul Galați în 2011 și care a jucat în Champions League, se află Vasile Petre și George Preda. Funcția de director tehnic este ocupată de Marian Vasilache, care a jucat la această echipă de peste 450 de ori.

În sezonul viitor, cu această garnitură, Flacăra Moreni este favorită la ocuparea locului întâi în liga a 4-a dâmbovițeană.

A consemnat,
Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*