Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, noiembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: La timona unui lider! Romulus Ciobanu, sezon excelent cu FCM Alexandria

FOTBAL: La timona unui lider! Romulus Ciobanu, sezon excelent cu FCM Alexandria 

romica ciobanu

Antrenorul dâmboviţean Romulus Ciobanu are parte de un sezon perfect pe banca tehnică a echipei FCM Alexandria. Tehnicianul originar din Pucioasa se află pe primul loc cu divizionara D teleormăneană, iar la finalul campionatului vizează să promoveze cu aceasta în Liga a 3-a.

Cu Ciobanu la timonă, Alexandria nu a pierdut nici un punct în competiţia judeţeană, câştigând fiecare meci în primele 13 etape ale campionatului. În ultima rundă, liderul teleormănean a obţinut o victorie categorică împotriva lui CS Spicpo Poroşchia (5-0), într-un meci disputat în deplasare. Cu două etape înainte de încheierea turului, formaţia lui Ciobanu se află pe primul loc în serie, cu un total de 39 puncte contabilizate.

Interesant este şi faptul că Alexandria se află la o distanţă considerabilă de a doua clasată – Unirea Petrolul Videle, având un avans de 12 lungimi. În ultimele două meciuri ale turului, FCM le va mai înfrunta pe Voinţa Săelele (d) şi Petrolul Videle (a).

Pe de altă parte, în lotul lui FCM Alexandria se află şi doi fotbalişti dâmboviţeni: Marius Penescu şi Silviu Mândru, unde primul a fost achiziţionat de la Chindia Târgovişte, iar al doilea de la FCM Târgovişte. În această iarnă este posibil ca echipa teleormăneană să fie completată cu un nou fotbalist dâmboviţean.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*