Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 18, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » FOTBAL: „Lăncierii” și-au pus la adăpost victoria! FC Zagon – Chindia Târgoviște 0-1 (0-1)

FOTBAL: „Lăncierii” și-au pus la adăpost victoria! FC Zagon – Chindia Târgoviște 0-1 (0-1) 

Foto: sportdambovitean.ro

A marcat Voicu (min. 31)
Au arbitrat: Iulian Dima-Vlad Bârleanu, Mihai Ungureanu (toți din București)
Observatori FRF: Florin Stănescu (Dragomirești-Ilfov), Cristian Sava (Bacău)

FC Zagon: Murariu-Răduțoiu (cpt), Pap (67-Torok), Mihăieș, A.Popa-Cășineanu, Tofan, Săraru, Preda (46-Pricop)-Știrbu, Vasiliu
Rezerve neutilizate: Bunduc-Bamba, Pântea, Vârlan.
Antrenor: Călin Moldovan.

Chindia: Popescu-Pătru, Vătavu, Ispas, C.Dinu-Voicu (79-Roman), Honciu(cpt), Anton, Dobrescu (85-Ghiță) – Bucă (46-Pârvu), Văduva(91-Săndulescu).
Rezerve neutilizate: Omuț-Căldăraru, Lungu.
Antrenori: Silviu Dumitrescu, Vasile Bârdeș, George Păsărică.

Disputa a început cu o ocazie a anfitrionilor irosită de Preda (4), care a șutat puțin pe lângă poartă. Chindiei îi trebuia victorie și niciun alt rezultat nu era de conceput. Băieții lui Silviu Dumitrescu au evoluat scrâjnind din dinți. S-au pus pe treabă. Jocul a curs lin, fară agitație mare spre poarta lui Murariu. Au început să apară și ocaziile. Văduva (5 și 14), Bucă (7 și 12) și Voicu (23) au turat motoarele, dar nu l-au învins pe portarul Zagonului. Gazdele au ripostat ambițios prin Știrbu și Vasiliu, dar fără să pericliteze poarta lui Popescu.

Un euro-gol marcat de Voicu

Chindia se desfășoară și reușește să combine la mijlocul terenului. În min. 31, Voicu trimite un șut de la 25m, care își găsește culcuș în poarta lui Murariu, 0-1. Un euro-gol. Echipa din Vechea Cetate de Scaun rămâne în atac. În min. 35, la o acțiune colectivă, un fundaș de la Zagon lovește balonul cu mâna, în careul mare, moment al adevărului negat de centralul Iulian Dima, care se face că nu vede. A fost un henț vizibil și cu ochelarii de cal.

Oaspeții impun ritmul de joc. Văduva, Bucă și Voicu sunt în situații bune, dar irosesc șansele de a duba scorul. Chindia s-a băgat la cutie. După pauză, lăncierii târgovișteni fac pasul înapoi. Au o așezare de echipă economicoasă. Elevii lui Călin Moldovan au atacat mai mult, dar au eșuat în fața porții lui Popescu. Fundașii centrali, Vătavu și Ispas, au fost de netrecut. Târgoviștenii s-au apărat cu exactitate și nu și-au pierdut luciditatea. Au apelat la soluții simple. Honciu și Anton au măturat tot mijlocul terenului. Cu toate eforturile gazdelor, scorul nu a fost modificat.

Șefii Fortunei, supărați în tribună

Chindia a câștigat un meci greu, spre ciuda conducătorilor și antrenorilor de la Fortuna Poiana Câmpina aflați în tribunele stadionului din Zagon. În următoarea etapă, Chindia va juca tot în deplasare cu marea rivală, Fortuna Poiana Câmpina, într-un meci decisiv, care poate da echipa care promovează în liga a doua. E o confruntare care pe care. Formația târgovișteană are forța și anvergura să câștige măcar un punct la Câmpina.

Jucătorul meciului: Adrian Voicu

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*