Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, august 15, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: „Lăncierii” târgovişteni au stăpânit terenul și meciul în amicalul cu Flacăra Moreni

FOTBAL: „Lăncierii” târgovişteni au stăpânit terenul și meciul în amicalul cu Flacăra Moreni 

Foto: sportdambovitean.ro

Flacăra Moreni – Chindia Târgoviște 1-3 (0-1)
Au marcat: Tălmaciu (min.50), respectiv Cherchez (30), D.Popa (70 și 79)
Au arbitrat: Marius Chițu-Adrian Ionescu, Petruța Iugulescu (toți din Târgoviște)
Meciul s-a disputat la Moreni

Flacăra: Păsărică-Mocanu, Bucuroiu, A. Pârvu, Dăuș – L.Plăcintă, Vișan, Bergheaua, Durlea-Huțușoru, V. Preda. Au mai jucat: Acasandrei, Ciorobea, Palamariu, M.Plăcintă, A.Negrea, G. Preda, Tălmaciu. Au lipsit: Cârnaru, Iliescu, Halcu, B.Negrea, iar Ciornovschi, A.Andrei și Vlădescu au părăsit echipa.
Antrenori: Gabriel Paraschiv, George Preda, Vasile Petre

Chindia (prima repriză): Omuț-Pătru, Ispas, C.Dinu, B.Dinu-Dobre, Voinea, Anton, Grigore-Roman, Cherchez.
Chindia (repriza a 2-a): Cristică-Daia, Ispas, Popescu, Cernea-Ghinea, Lungu, Blas, Parghel-Săndulescu, Popa. Au mai evoluat Stoica și Nisipeanu. Nu a putu t juca Vătavu, iar Văduva a plecat la Dinamo.

Aflați de luni, 21 iulie, în cantonament centralizat, fotbaliștii de la Chindia au disputat și primul amical al verii,cu echipa de liga a 4-a, Flacăra Moreni. Antrenorul Nicu Croitoru a utilizat toți jucătorii valizi din lot. Târgoviștenii au dominat fizic și tehnic meciul. Au avut un plus de vigoare și suflu. „Lăncierii” au reușit să țină de minge, să paseze repetat, să dirijeze atacurile spre zonele mai slabe ale adversarilor. Au etalat un joc energic și legat cu toate că temperatura în termometre era foarte ridicată.

Morenarii, în ciuda eforturilor, nu au ținut pasul și ritmul. Au zburdat cât i-au ținut puterile. Băieții lui Gabi Paraschiv au avut momente bune când au crezut că se poate. Dar roș-albaștrii nu le-au lăsat spații de manevră.
Scorul l-a deschis Cherchez (30), după ce a colaborat cu Dobre, 0-1. După pauză, puștii de la Flacăra au jucat ceva mai îndrăzneț și Tălmaciu (50) a reușit să egaleze, 1-1. Apoi, a ieșit la rampă atacantul FCM-ului Dani Popa, care a marcat de două ori în poarta apărată de Păsărică, ducând scorul la 1-3.

Jucătorii de la Chindia au părut puternici din punct de vedere fizic și aerisiți la minte.Au folosit manevre subtile, pe spații mici, au pasat repetat, au construit cu migală și perseverență.

Noutățile Chindiei sunt: Cristică (Vișina Nouă), B.Dinu (Conpet Ploiești), Popescu (Dinamo II București), Voinea (Juventus București), Daia, Cernea, Popa (toți FCM Târgoviște), Blas (Bradul Moroieni), Ghinea, Parghel, Stoica, Nisipeanu (toți de la juniori).

La Flacăra au evoluat mulți juniori: Mocanu, Bucuroiu, Dăuș, Palamariu, Bergheaua, Vișan, V.Preda, iar Acasandrei, M.Plăcintă, L.Plăcintă și Cârnaru au terminat junioratul în această vară. Apoi Durlea și Tălmaciu au 20 de ani.

Echipa de pe malurile Cricovului Dulce mai are programate meciurile cu Sportul Studențesc (30 iulie), Chindia Târgoviște (2 august), Conpet Ploiești (6 august) și va participa la un turneu, la Boldești (8-9 august).

Chindia mai are în calendar amicale cu: Flacăra Moreni (2 august), Concordia II Chiajna (16 august) și CS Mioveni (23 august).E posibil ca pe 9 august să se confrunte cu Juventus București.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*