Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 8, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Laurenţiu Corbu, de la Urban Titu, a fost chemat la selecţia pentru Naţionala U21

FOTBAL: Laurenţiu Corbu, de la Urban Titu, a fost chemat la selecţia pentru Naţionala U21 

urban titu - laurentiu corbu

Mijlocaşul lui Urban Titu a fost selecţionat să îmbrace tricoul Naţionalei Under 21 a României, după ce a avut parte de evoluţii foarte bune în turul campionatului. Tânărul fotbalist dâmboviţean a primit o telegramă de convocare şi va participa, în perioada 24-26 noiembrie, la o selecţie a echipei naţionale antrenate de Mihai Teja. De asemenea, staff-ul tehnic al Naţionalei U21 va monitoriza în perioada următoare şi alţi componenţi ai Urbanului.

“Sunt foarte fericit că am fost convocat la Naţionala U21. Nu credeam că am să fiu convocat vreodată. Pentru mine este o bucurie foarte mare. O să fac tot ce depinde de mine să mă prezint cât mai bine la acea selecţie. Cred că prin această convocare se pot vedea roadele muncii mele depuse la Titu”, a spus laurenţiu Corbu.

De asemenea, antrenorul Urbanului – Adrian Neaga a fost şi el foarte încântat când a aflat că „şeptarul” Urbanului a fost selectat de tehnicianul Naţionalei U21.

„Am încredere în potenţialul lui Laurenţiu şi cred că se va descurca foarte bine şi sub tricolor. Numai datorită muncii depuse la Urban a ajuns la naţională. Sper ca, în viitorul apropiat, Titu să propulseze, pe lângă Corbu, şi alte nume la lotul de tineret, precum Avram, Rădescu şi Neguţ. Cu toţii sunt băieţi muncitori şi extrem de talentaţi, care pot face saltul la echipe din Liga I, în cel mai scurt timp”, a declarat Rică Neaga.

 

Adaugă un Comentariu

*