Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, noiembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Laurenţiu Corbu, şanse mari să devină „câine”

FOTBAL: Laurenţiu Corbu, şanse mari să devină „câine” 

laurentiu corbu

Laurenţiu Corbu (21 ani) se pregăteşte de cel mai important transfer din carieră! Fotbalistul lui Urban Titu se antrenează în această săptămână cu Dinamo Bucureşti, iar dacă cele două cluburi ajung la un acord în privinţa sa, atunci mijlocaşul ar putea îmbrăca în cel mai scurt timp tricoul formaţiei bucureştene. Cel care îl doreşte insistent pe jucător la echipa din Şoseaua „Ştefan cel Mare” este Mircea Rednic, antrenorul principal al dinamoviştilor. Acesta l-a mai testat pe Corbu, timp de o săptămână, şi pe când era tehnicianul Petrolului Ploieşti.

Mijlocaşul îşi doreşte să lase o impresie frumoasă şi la antrenamentele „câinilor”, aşa cum a realizat şi la cele ale „lupilor” ploieşteni.

„Îmi doresc să fiu cât mai convingător pentru a putea rămâne la Dinamo. Ar fi un lucru extraordinar să pot juca la Dinamo, unul dintre cele mai mari cluburi din România. Voi da totul la antrenamente pentru a-l putea convinge pe domnul antrenor, Mircea Rednic”, ne-a declarat Corbu, la plecarea spre baza sportivă de la Săftica.

Dacă cluburile nu vor ajunge în cele din urmă la o înţelegere în privinţa sa, atunci jucătorul va reveni la Titu joi, după-amiază, pentru a putea a evolua în meciul dintre Urban şi CS Ştefăneşti, din penultima deplasare a campionatului.

Până să ajungă pe „Orăşenesc, în urmă cu patru ani, tânărul fotbalist a mai evoluat la Petrolul Târgovişte. În ultima perioadă de timp, de serviciile lui Corbu s-au mai interesat echipe precum Petrolul Ploieşti, Concordia Chiajna, Poli Timişoara, Chindia Târgovişte şi Ludogorets (Bulgaria).

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*