Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iunie 3, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Laurenţiu Corbu se pregăteşte cu Petrolul Ploieşti

FOTBAL: Laurenţiu Corbu se pregăteşte cu Petrolul Ploieşti 

laurentiu corbu

Fotbalistul dâmboviţean Laurenţiu Corbu are şansa de evolua în Liga I începând din acest an. Mijlocaşul lui Urban Titu se pregăteşte în această săptămână cu Petrolul Ploieşti, unul dintre cele mai mari cluburi din fotbalul românesc. În puţinele zile în care va desfăşura antrenamentele pe „Ilie Oană”, Corbu va fi supus la mai multe teste de către Mircea Rednic. Dacă în scurta perioadă de timp, jucătorul îl va convinge pe tehnicianul „lupilor”, atunci există toate şansele ca acesta să fie achiziţionat de Petrolul în vară.

„Este o şansă imensă pentru mine că mă pot antrena cu Petrolul. Îmi doresc foarte mult să conving la antrenament, astfel încât domnul Mircea Rednic să fie mulţumit de mine. Ar fi extraordinar ca din vară să fac parte din lotul Petrolului”, ne-a declarat Corbu.

Fotbalistul dâmboviţean a intrat în vederile lui Mircea Rednic la recomandarea lui Mihai Teja, fostul antrenor al naţionalei României U21, după ce a fost remarcat la un trial, în luna noiembrie a anului trecut. Jucătorul de 21 ani a primit acceptul conducătorilor de la Urban Titu pentru a susţine probe de joc la divizionara A. Oficialii clubului din sudul judeţului au fost de acord cu acest lucru deoarece mijlocaşul este suspendat pentru meciul cu Concordia 2 Chiajna, din etapa a 21-a a campionatului.

Corbu a ajuns la Titu în urmă cu patru ani de la Petrolul Târgovişte. Anul trecut, alte echipe care s-au mai interesat de serviciile tânărului jucător au mai fost Concordia Chiajna, Dinamo, ACS Poli Timişoara şi Chindia Târgovişte.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*