Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 22, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Lavi Hrib se desparte de Voinţa Crevedia înaintea manşei retur a barajului de promovare

FOTBAL: Lavi Hrib se desparte de Voinţa Crevedia înaintea manşei retur a barajului de promovare 

crevedia

Antrenorul Lavi Hrib va spune adio Voinţei Crevedia în această săptămână. Tânărul tehnician se va despărţi de campioana Ilfovului cu o zi înainte ca echipa să susţină manşa retur a barajului de promovare în Liga a 3-a cu Flacăra Moreni. Vineri, fostul jucător al Stelei Bucureşti va efectua ultimul antrenament cu jucătorii Voinţei, iar apoi va pleca în străinătate.

„Pentru mine meciul tur cu Flacăra a fost ultimul pe banca tehnică a Voinţei. Nu o să mai pot ajunge la Moreni cu echipa pentru al doilea joc. Voi pleca în străinătate pentru a rezolva unele probleme legate de familie. Idealurile mele sunt altele de acum înainte. Am venit la Voinţa pentru a-i ajuta pe patronul Rusu şi pe preşedintele Gavrilescu, dar de la sfârşitul acestei săptămâni drumurile noastre se vor despărţi”, ne-a declarat Hrib.

Sâmbătă, la Moreni, Crevedia va fi condusă de pe banca tehnică de George Gavrilescu şi de Mădălin Ioniţă. Cu Hrib la timonă, Voinţa a devenit campioana Ilfovului şi a reuşit calificarea la barajul de promovare pentru Liga a 3-a. În prima manşă a barajului, pe teren propriu, Crevedia şi Flacăra au terminat la egalitate, scor 2-2.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*