Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » FOTBAL: Liga a 3-a, seria a 6-a – Chindia e greu de învins

FOTBAL: Liga a 3-a, seria a 6-a – Chindia e greu de învins 

Foto: sportdambovitean.ro

În play-off (locurile 1-6), liderul Chindia Târgoviște a avut un meci greu în de plasare cu FC Zagon de care a trecut cu 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Voicu, cu un șut de la 25 m, care s-a dus unde-i greu voinicului. Lăncierii domnești sunt foarte aproape de a promova în liga a 2-a. Îi așteaptă o confruntare pe viață și pe moarte la Câmpina, cu aspiranta Fortuna Poiana, care are cu 3 puncte mai puțin în clasament.

Târgoviștenii au două variante: victoria și egalul, pe când prahovenii au una singură, izbânda. În caz contrar, rămân să joace cu: Zagon, Păpăuți, Reghin… Așa au făcut și în sezonul trecut, când nu au putut învinge acasă (stadionul Astra din Ploiești), pe Unirea Tărlungeni.

În derby-ul Argeșului, Atletic Bradu și SCM Argeș Pitești s-a terminat cum a început, la egalitate, 0-0. A fost un meci de vacanță, unul doar de palmares. Poate a fost unul dintre ultimele meciuri ale echipei din Trivale care este la perfuzii.

În play-out (locurile 7-12) FCM Târgoviște a învins-o, ca de obicei, pe Urban Titu, pe terenul acesteia, cu scorul de 2-0 (Popa 55, Lețu 65). În acestă stagiune, tunarii târgovișteni au luat 10 puncte din 12 posibile, în confruntările cu echipa antrenată de Nicu Croitoru.

În derby-ul suferinței, FC Păpăuți a învins la limită, 3-2, pe Avântul Reghin. Violoniștii sunt acum pe locul 5 cu 15p (ultimul din play-out). Pe primul loc în această zonă se află FCM Târgoviște cu 28p.

Băieții lui Ghiorghi Zotic vor juca acasă (la Șotânga) în runda următoare cu Conpet Ploiești (locul 2, cu 25p, cu un meci mai puțin). Va fi o confruntare care va stabili în mare măsură echipa care va termina pe primul loc în play-out.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*