Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 26, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » FOTBAL: Liga a 4-a dâmbovițeană. Mai sunt în joc 12 puncte

FOTBAL: Liga a 4-a dâmbovițeană. Mai sunt în joc 12 puncte 

Foto: sportdambovitean.ro

Modesta și mereu vicioasa ligă a 4-a dâmbovițeană a trecut de borna cu numărul 30. Mai sunt de disputat 4 etape. Se duc lupte aprige atât la promovare cât și la retrogradare. Mai sunt în joc 12 puncte. Se poate întâmpla orice.

Pentru a ocupa prima poziție în clasament, FC Aninoasa (locul 2, cu 69p, din 28 meciuri), trebuie să câștige toate cele 4 meciuri rămase de disputat. Dar, concomitent cu acest lucru, trebuie să obțină CIS (Certificatul de Identitate Sportivă) de la FRF.

Flacăra Moreni (1, 70p, din 29 meciuri), așteaptă un pas greșit al rivalei din Aninoasa ca să ocupe locul întâi și să participe la barajul de promovare în liga a 3-a, care va avea loc pe 19 iunie. Totuși, trebuie spus că antrenorul Gabi Paraschiv, fost jucător la Oțelul Galați, cu care a câștigat titul de campioană în 2011 și a jucat in Champions League, a promovat la echipa mare nu mai puțin decât 12 juniori care au dat un randament mulțumitor.

Lanterna roșie este AS Doicești (16, cu 20p). Se luptă pentru evitarea locului 16 (care este retrogradabil) cu Avicola Tărtășești. Sunt în hora retrogradării PAS Pucioasa (13, cu 27p) și Unirea Cobia (14, cu 27 p). Dar, și Voința Crevedia (11, cu 30p) și Voința Pietroșița (12, cu 30p) au emoții.

Pentru ca AS Doicești să supraviețuiască în acest eșalon, trebuie ca echipa de la baraj să promoveze și Urban Titu să nu retrogradeze din liga a 3-a. Formația antrenată de Vasile Grigorașcu are viată grea în deplasare, unde va juca cu Avicola Tătășești și FC Aninoasa. În mod normal, nu poate câștiga sau face măcar un egal. Este în găleată, chiar dacă au făcut contestație după meciul din runda trecută de la Crevedia, pierdut cu 7-1.

Atat promovarea cât și retrogradarea se vor decide în ultimile patru etape.

Alexandru istrate

Adaugă un Comentariu

*