Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 6, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Arbitrul Denisa Comănoiu a fost lovită şi scuipată pe terenul de joc

FOTBAL: Arbitrul Denisa Comănoiu a fost lovită şi scuipată pe terenul de joc 

Denisa Comănoiu (centru)

Scene incredibile petrecute în această după-amiază pe stadionul din Aninoasa, la meciul dintre FC Aninoasa şi Voinţa Pierşinari, ce a contat pentru etapa a 21-a a Ligii a 4-a dâmboviţene! Arbitrul Denisa Comănoiu a trecut prin clipe de coşmar, după ce a fost lovită, bruscată şi scuipată de Beniamin Popescu şi Mircea Junghie, jucători ai echipei oaspete.

Supărarea celor doi fotbalişti „războinici” a survenit din cauza faptului că „fluieraşul” nu ar fi acordat un un fault pentru Voinţa Pierşinari, în minutul 28 al jocului. În acele momente de groază, Denisa Comănoiu le-a arătat cartonaşul roşu celor doi componenţi de la Voinţa şi i-a rugat să părăsească terenul de joc. Cum nici unul dintre ei nu a ieşit de pe gazon, arbitrul le-a mai acordat trei minute pentru a părăsi suprafaţa de joc, apoi a fost nevoit să fluiere finalul meciului, în minutul 29, la scorul de 1-0, pentru FC Aninoasa.

În condiţiile existente, după ce Comisia de Disciplină a AJF Dâmboviţa va judeca această speţă, mai mult ca sigur, va oferi victoria Aninoasei, cu scorul de 3-0, iar cei doi jucători vor avea parte de amenzi şi suspendări destul de drastice.

În urma disputării tuturor meciurilor din prima etapă intermediară a returului, FC Aninoasa a devenit noul lider al campionatului judeţean, după ce a profitat de semi-eşecul înregistrat de Flacăra Moreni, pe teren propriu, în partida cu Avicola Tărtăşeşti (2-2).

Etapa a 21-a – rezultate complete

FC Aninoasa – Voinţa Pierşinari 1-0 (meci întrerupt în minutul 29)
PAS Pucioasa – Avântul Produleşti 1-0
Recolta Gura Şuţii – CS Petreşti 2-0
Flacăra Moreni – Avicola Tărtăşeşti 2-2
Atletic Fieni – Luceafărul Dragomireşti 5-1
Comerţul Brezoaele – Petrolul Târgovişte 2-1
Unirea Cobia – Voinţa Crevedia 2-2
Progresul Mătăsaru – Bradul Moroieni 1-1
Libertatea Urziceanca – Săgeata Cătunu 4-3

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*