Știri, Muntenia-Sud, România|joi, martie 4, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: „Lupii” morenari au reluat antrenamentele

FOTBAL: „Lupii” morenari au reluat antrenamentele 

Flacara Moreni

Flacăra Moreni reprezintă o altă componentă a Ligii a 4-a dâmboviţene care şi-a reluat antrenamentele pentru noul sezon competiţional. Forţat de meciul cu FCM Târgovişte, din primul tur al Cupei României (miercuri – ora 17:30), managerul Gabriel Paraschiv a programat reunirea „lupilor” cu o zi mai devreme decât stabilise iniţial. „Pară” a ţinut să precizeze încă de la primul antrenament că pe elevii săi îi va aştepta un an infernal, în care trebuie să ofere totul pe teren pentru a se putea atinge obiectivele dorite: promovarea în Liga a 3-a şi un parcurs cât mai lung în Cupă.

„Băieţii trebuie să înţeleagă că fără muncă şi sacrificii nu pot ajunge să facă performanţă. Ei trebuie să dea totul la antrenamente şi meciuri pentru a ajunge acolo unde îşi doresc. Fără să ofere tot ce au mai bun pe teren nu pot să devină fotbalişti profesionişti. Mai mult de atât dacă nu dau dovadă de caracter nu pot ajunge niciodată adevărate modele în societate. Pot spune că nici acum nu mi-a trecut supărarea după ce am irosit titlul judeţean de campioni şi ratarea urcării în eşalonul al treilea la sfârşitul campionatului trecut”, ne-a precizat antrenorul morenar.

La primul antrenament al verii, pe stadionul „Flacăra”, sub comanda lui Paraschiv, s-au prezentat 21 de jucători, iar noutăţile au fost reprezentate de portarul Panaite (ex-CSO Plopeni) şi juniorii Matincă şi Tocan. De asemenea, în următoarele zile, Flacăra şi-a propus să facă un transfer de marcă, care va reprezenta achiziţia verii pentru morenari.

Printre jucătorii care au părăsit în această vară Flacăra se află Bucuroiu, Vişan, Banu şi Cioroba, copii care au ales să urmeze cursurile anumitor facultăţi din Bucureşti. Cum mai sunt doar şase zile până la meciul cu FCM din Cupă, Flacăra va susţine, sâmbătă, la Moreni (ora 10:30), primul test de verificare din perioada de pregătire.

Jucătorii prezenţi la reunirea lotului morenar: Păsărică, Panaite – portari, Mocanu, Acasandrei, Timofte, Pârvu, Tronaru, Palamariu, L. Plăcintă, M. Plăcintă, D. Matei, Cârnaru, Drăgan, Guţă, V. Preda, A. Negrea, Bergheaua, Iliescu, Huţuşoru, Tocan, Matincă – jucători de câmp.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*