Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 8, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Luptă accerbă pentru titlul de campioană județeană în Dâmboviţa

FOTBAL: Luptă accerbă pentru titlul de campioană județeană în Dâmboviţa 

fotbal dambovita

Lupta la vârful clasamentului Ligii a 4-a dâmboviţene continuă să fie extrem de încinsă cu două etape înainte de finalul campionatului. Liderul Dentaș Tărtășești și Recolta Gura Șuții, ocupanta locului 2, merg braț la braț spre titlul de campioană județeană. Ambele formații au strâns câte 71 de puncte după scurgerea a 32 de etape și par să nu mai facă facă nici un pas eronat până la finalul sezonului.

Dacă amândouă echipele vor merge din victorie în victorie până la finalul sezonului, după ultima rundă, avantajată va fi Gura Șuții, grupare ce stă mai bine la rezultate în meciurile directe. Cert e și faptul că, în ultimele două runde, Tătărtășești beneficiază de un program mai lejer, jucând cu Petrolul Târgoviște (acasă) și Viitorul IL Caragiale (deplasare).

De partea cealaltă, Gura Șuții, va juca la Moroieni, iar în ultima etapă acasă, cu Gloria Cornești. Deplasarea de la Moroeni pare să fie una ceva mai ușoară pentru Recolta, atâta timp cât “pădurarii” nu au de îndeplinit nici un obiectiv. În schimb, interesantă va fi disputa cu Gloria Cornești, din ultima etapă, joc care, cel mai probabil, va stabili noua câștigătoare a Ligii a 4-a dâmbovițene.

În etapa a 32-a, atât Tărtășești, cât și Gura Șuții au defilat. Dentaș s-a impus cu 5-2 în fața Dragomireștiului, iar Recolta a spulberat-o pe CS Petrești, cu 10-3. Tot în această săpămânâ, Gura Șuții a părăsit Cupa României – faza județeană, după ce a fost depșită de FC Aninoasa II, cu 1-0, în faza sferturilor de finală.

Liga a 4-a – Etapa a 32- Rezultate
Brezoaele – Pierșinari 3-4
Fieni – Pucioasa 1-4
Tărtășești – Dragomirești 5-2
Petrolul Tgv. – Ungureni 5-2
Il Caragiale – Cornești 4-10
Ghimpați – Moroeni 3-3 (c)
Gura Șuții – Petrești 10-3
Zăvoiu și Mătăsaru au stat.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*