Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, decembrie 2, 2022
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Luptă aprigă pentru evitarea retrogradării în Liga a 4-a dâmboviţeană

FOTBAL: Luptă aprigă pentru evitarea retrogradării în Liga a 4-a dâmboviţeană 

fotbal

Liga a 4-a dâmboviţeană se apropie cu paşi repezi de final. Sâmbătă a avut loc o nouă etapă, iar lupta s-a încins tot mai mult în coada clasamentului, acolo unde se duelează nu mai puţin de şase echipe pentru evitarea retrogradării. Dacă Săgeata Găeşti a abandonat competiţia, iar Unirea Cobia este deja picată, CS Petreşti, Bradul Moroieni, Comerţul Brezoaele, Ştiinţa Odobeşti, Progresul Mătăsaru şi Atletic Fieni trag din greu pentru rămânerea în eşalonul de elită al judeţului.

În ultimele trei etape ale campionatului, cele şase formaţii fac tot posibilul să câştige cu orice preţ, pentru a scăpa de Liga a 5. Pentru a-şi atinge ţelul, acestea vor recurge şi la metodele „neortodoxe” indiferent de situaţie. Un astfel de lucru s-a evidenţiat şi în meciul dintre Pucioasa şi Petreşti, din etapa a 31-a. Chiar dacă gazdele s-au impus cu 10-3, oaspeţii au depus contestaţie, păstrând şanse mari de a ieşi învingători după ce speţa va fi judecată de Comisia de Competiţii şi Disciplină din cadrul AJF Dâmboviţa. De asemenea, s-a obervat că şi Petrolul Târgovişte a cedat destul de uşor în partida cu Bradul Moroieni (2-4).

Aşa cum se ştie, noua campioană judeţeană este Flacara Moreni, echipă ce va reprezenta judeţul Dâmboviţa la barajul de promovare pentru Liga a 3-a. Precum în toate meciurile din retur, morenarii au făcut din nou spectacol şi în ultima etapă, învingând pe Unirea Ungureni cu scorul de 8-0, în urma golurilor marcate de Cârnaru (3), Guţă, Dragomir, Huţuşoru, Timofte şi V. Preda.

Liga a 4-a – etapa 31 – rezultate complete

Flacăra Moreni – Unirea Ungureni 8-0
PAS Pucioasa – CS Petreşti 10-3 (contestaţie)
Progresul Mătăsaru – Luceafărul Dragomireşti 2-1
Unirea Cobia – Gloria Corneşti 1-4
Bradul Moroieni – Petrolul Târgovişte 4-2
Avicola Tărtăşeşti – Voinţa Pierşinari 3-2
Atletic Fieni – Libertatea Urziceanca 4-2
Comerţul Brezoaele – Recolta Gura Şuţii 2-1
Săgeata Găeşti – Ştiinţa Odobeşti 0-3.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*