Știri, Muntenia-Sud, România|luni, septembrie 20, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Luptă la baionetă pentru titlul judeţean

FOTBAL: Luptă la baionetă pentru titlul judeţean 

FC Aninoasa

FC Aninoasa şi Flacăra Moreni continuă să ducă o luptă dârză pentru cucerirea titlului de campioană judeţeană. De etape bune, niciuna dintre combatante nu a mai călcat strâmb şi fiecare a răpus orice adversar le-a ieşit în cale. Cu şase etape înainte de finalul campionatului, Aninoasa se menţine în fruntea clasamentului, iar Flacăra ocupă locul secund, la doar trei lungimi distanţă de lider.

În etapa a 28-a, ambele echipe şi-au arătat din nou superioritatea şi au reuşit să se impună în deplasările de care au avut parte. Aninoasa a trecut la limită de Bradul Moroieni (2-1), prin „dubla” lui I. Maican, iar Moreniul a depăşit la scor de neprezentare pe Progresul Mătăsaru (0-3), în urma golurilor marcate de Iliescu (pen), Negrea şi Huţuşoru. Cum campioana din vecinătatea Târgovişte a ajuns de neoprit în retur, „lupii” morenari regretă enorm remizele înregistrate cu Luceafărul Dragomireşti şi Avicola Tărtăşeşti.

Tot în etapa de sâmbătă, Recolta Gura Şuţii s-a retras de pe teren în deplasarea de la Libertatea Urziceanca, la scorul de 3-2 pentru gazde. Motivul pentru care echipa condusă de primarul Constantin Dinu a părăsit suprafaţa de joc înainte de minutul 90 a fost din cauza arbitrajului foarte slab arătat de Ioana Oprescu.

Etapa a 28-a – rezultate complete

Voinţa Pierşinari – Comerţul Brezoaele 3-0
Unirea Cobia – Atletic Fieni 2-3
Progresul Mătăsaru – Flacăra Moreni 0-3
Libertatea Urziceanca – Recolta Gura Şuţii 3-2 (întrerupt)
Săgeata Cătunu – PAS Pucioasa 0-3
Bradul Moroieni – FC Aninoasa 1-2
Petrolul Târgovişte – CS Petreşti 0-0
Luceafărul Dragomireşti – Avicola Tărtăşeşti 3-5
Voinţa Crevedia – Avântul Produleşti 3-0

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*