Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 27, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Meci de baraj pentru promovare în liga a 3-a, FC Aninoasa – Astra Ciorani

FOTBAL: Meci de baraj pentru promovare în liga a 3-a, FC Aninoasa – Astra Ciorani 

Foto: tmpress.ro

Stadionul Municipal din Sfântul Gheorghe, sâmbătăt, ora 18:00. Șanse egale pentru ambele combatante

Mâine, pe Municipalul din Sfântul Gheorghe, FC Aninoasa va susține, în premieră, meciul de baraj cu campioana județului Prahova, Astra Ciorani. Dâmbovițenii pot obține calificarea dacă vor lăsa tracul la vestiare și vor intra în câmpul de luptă îmbrăcați în hainele de lei paralei. Le trebuie o apărare beton, fără fisură, cu marcaje strânse la golgheterul Ciobanu. La mijlocul terenului, Rusu și Bogdan Matei trebuie deopotrivă să distrugă dar și să construiască, pe trasee dinainte stabilite. Pe benzile laterale V. Nicolae și Albu, pot urca spre ofensivă, dar au datoria să se întoarcă în cea mai mare viteză pe pozițiile anterioare. Tripleta ofensivă, Mirel Matei, Moțoi și Ionuț Maican, poate da bătăi de cap înalților fundași centrali Iordache și Neagu. Dar, punctele fragile sunt pe flancuri, acolo unde R. Catană și Zecheru nu prea au relații prietenești cu mingea. De asemenea, D. Matei și Diță pot fi foarte utili în această partidă.

Este necesar ca și portarul Ionică Nicolae să fie protejat pentru a nu se comite greșeli majore. Cu puțină ambiție, cu un gram de curaj, cu un strop de tupeu și ceva noroc, formația din Aninoasa poate obține izbânda și poate face pasul spre liga a 3-a, acolo unde mai evoluează alte trei echipe dâmbovițene, Chindia Târgoviște, FCM Târgoviște și Urban Titu.

Pentru acest meci determinant, antrenorul Remus Gâlmencea are la dispoziție următorul lot de jucători: I.Nicolae, Mihăilescu-V.Nicolae, Neagu, Pahonțu, A.Maican, Albu, D.Matei, B.Matei, Rusu, Diță, Moțoi, M.Matei, I.Maican, Florea, I.Radu, Horică. Gae e accidentat, iar Pârcălabu e plecat în străinătate.

În tabăra cealaltă, antrenorul-jucător de la Astra Ciorani se poate baza pe jucătorii: A. Catană, R. Catană, Iordache, Neagu, Zecheru, Bărăgan (cpt), Chișiu, Butufei, Munteanu, Petrescu, Ciobanu, Petculescu, Răileanu, Constantinescu, Tănase, Roman, Nicorescu, L.Dumitru, Alexandru.

Echipa prahoveană s-a antrenat pe stadionul Astra din Ploiești și va pleca astăzi spre Sfântul Gheorghe, locul unde se desfășoară acest meci.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*