Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Meci de cinci stele la Moreni, în Cupa României

FOTBAL: Meci de cinci stele la Moreni, în Cupa României 

flacara moreni

Cupa României reprezintă prima competiţie în care Flacăra Moreni îşi propune să revină în fotbalul mare. Astăzi, de la ora 16:30, gruparea de pe Cricov întâlneşte, pe teren propriu, pe CS Mioveni, într-un meci ce contează pentru turul 5 al celei de-a doua întreceri fotbalistice. Forma excelentă pe care o traversează „haita” lui Gabriel Paraschiv oferă formaţiei morenare posibilitatea de a urca în 16-imile competiţiei. Cum partida cu divizionara B argeşeană reprezintă cel mai important examen al anului, „lupii” morenari şi-au propus să se prezinte excelent în faţa argeşenilor. Cunoscând foarte bine potenţialul adversarului, Paraschiv a trasat elevilor săi sarcini precise şi extrem de importante.

„Ne aşteaptă un meci foarte greu. CS Mioveni este o echipă puternică ce evoluează la un nivel superior. Am încredere în băieţi că vor da totul pe teren, întâlnind un asemenea adversar. Tuturor le-am explicat ce au de făcut, indiferent de duritatea argeşenilor. Mizez pe dorinţa lor de afirmare, pe o exprimare cât mai bună a fiecăruia în joc, dar şi pe faptul că pot trece peste tracul emotiv. Fiecare meci îl tratăm la victorie, indiferent de adversar. Cu toţii ne dorim ca la final să ieşim victorioşi, pentru a mai putea face un pas către fotbalul mare. Cu Mioveni este şansa noastră cea mare”, ne-a declarat „Pară”.

Flacăra, echipă invincibilă în actualul sezon

Un succes contabilizat cu Mioveni ar duce Flacăra să se califice în 16-imi, dar în acelaşi să întâlnească o reprezentantă a Ligii I. În primele faze ale întrecerii, morenarii au fost de neoprit şi au trecut pe rând de FCM Târgovişte (4-2 dp), Viitorul Domneşti (6-0), Concordia 2 Chiajna (1-0) şi de SCM Piteşti (3-1).

Pentru înfruntarea cu echipa lui Claudiu Niculescu, un alt atuu important pe care va miza Flacăra va fi publicul care a reprezentat de fiecare dată cel de-al 12-lea jucător. La jocul din această după-amiază, galben-albaştrii aşteaptă să fie susţinuţi de peste 2.500 de spectori din tribune.

„Sperăm să fim susţinuţi de cât mai mulţi fani la acest joc. Pentru noi publicul contează foarte mult. Indiferent de rezultat, sperăm ca suporterii să fie alături de noi, pentru că băieţii vor face tot ce le stă în putinţă pentru a face un joc cât mai bun”, a spus Paraschiv.

În actualul sezon, Flacăra reprezintă o echipă invincibilă, după ce a obţinut nu mai puţin de nouă victorii consecutive (patru în cupă şi alte cinci în campionat).

„Trebuie să fim atenţi, indiferent ce jucători trimite adversarul pe teren”

CS Mioveni vine la Moreni după o înfrângere suferită în campionat, în faţa Chindiei Târgovişte. Potrivit informaţiilor apărute din tabăra argeşenilor, Claudiu Niculescu pare decis să apeleze în partida cu morenarii la jucătorii care nu au prins lotul de 18 pentru meciurile din Liga a 2-a. Chiar dacă Mioveniul nu va miza pe un „11” standard, conducerea tehnică de la Flacăra tot nu va avea momente de linişte.

„Trebuie să fim foarte atenţi, indiferent ce jucători va trimite adversarul în teren. Orice jucător care va intra pe gazon va da totul din el. Noi prindem Mioveniul traversând un moment mai greu, iar acest lucru ne oferă câteva frisoane”, a încheiat principalul antrenor al divizionarei D dâmboviţene.

Pentru înfruntarea cu argeşenii, Flacăra nu va putea conta pe serviciile lui Mocanu şi Cârnaru. De asemenea, meciul va fi arbitrat de Omar Dumitrică (Craiova) – Daniel Ciocănea (Sibiu) şi Doru Zamfir (Slatina).

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*