Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 2, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Meciuri de foc în semifinalele Cupei, faza judeţeană!

FOTBAL: Meciuri de foc în semifinalele Cupei, faza judeţeană! 

fotbal judet

În această după-amiază, vom cunoaște finalistele Cupei României – faza județeană, ediția 2016-2017. De la ora 17:30 au loc meciurile din penultimul act al întrecerii KO, iar disputele se anunță ca fiind unele pe viață și pe moarte.

Principala atracție a semifinalelor va fi partida dintre FC Aninoasa II – Gloria Cornești, unde combatantele își doresc cu ardoare să facă saltul în finală. Aninoasa II este reprezentantă a Ligii a 6-a, iar Cornești e ocupanta locului 3 a Ligii a 4-a. Gruparea din apropierea Târgoviștei va face tot ce-i va sta în putință pentru a urca în finală, atâta timp cât și-a propus să câștige trofeul pus în joc la finalul întrecerii. În sferturi, Aninoasa II a trecut de Recolta Gura Șuții (1-0), iar Gloria de FCM Târgoviște, cu 9-2. Disputa dintre cele două formații va fi arbitrată de Ion Oncescu – Răzvan Dobre și Adrian Păunescu, iar observator va fi Ionel Pitaru.

În a doua semifinală se întâlnesc Libertatea Urziceanca II – Unirea Colibași, unde prima este reprezentantă a Ligii a 6-a, iar a doua a eșalonului 5. La fel ca meciul de la Aninoasa, duelul de la Urziceanca se prefigurează ca fiind unul echilibrat. Ambele formații țintesc urcarea în ultimul act. Cum beneficiază de serviciul unui jucător legendar al Moreniului, Gabriel Paraschiv, Unirea va face tot posibilul să pășească în finala întrecerii. În faza sferturilor, Colibași a a trecut de Dentaș Tărtășești II (4-2), iar Urziceanca II de Flacăra Zăvoiu (4-1). Meciul de la Urziceanca va fi arbitrat de Bogdan Matei – Petruța Iugulescu și Florin Mocanu, iar observator din partea AJF Dâmbovița va fi Gheorghe Iordache.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*