Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 3, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Memorialul “Dumitru Tică Gheorghe”, la cea de-a şaptea ediție

FOTBAL: Memorialul “Dumitru Tică Gheorghe”, la cea de-a şaptea ediție 

memorial-tica-gheorghe-1

Ieri, la Sala Sporturilor din Târgoviște, a avut loc ediția cu numărul şapte a Memorialului “Dumitru Tică Gheorghe”. La fel ca în ultimii ani, evenimentul s-a desfășurat într-o atmosferă de zile mari, întreținut în condiții deosebite de gloriile fotbalului dâmbovițean. În momentul când acestea au intrat pe teren, sala a prins viață și spectacolul fotbalistic a fost la înălțime. La meciul demonstrativ au participat foști colegi, elevi, prieteni și cunoscuți de-ai fostului apărător de fier de la CS Târgoviște.

memorial-tica-gheorghe-2

Dintre numele importante care au intrat pe teren s-au aflat Cristian Bălașa, Victor Glăvan, Remus Gâlmencea, Adrian Bogoi, Răzvan Toboșaru, Costel Badea, Irinel Voicu, Costel Pană, Cristian Țermure, Răzvan Dobre, Liviu Nicolae, Septimiu Burtescu, Ciprian Stăncescu sau Dragoș Pătru. De asemenea, printre invitații speciali sau aflat Gabriel Boriga, Ciprian Prisăcaru, Cristian Mitrea, Nicu Croitoru, Marcel Ghergu, Marin Olteanu, Gheorghe și Haralambie Becheanu, Cătălin Furtună, Bogdan Badea, Dragoș Rusu, Cristian Cherchez, Georgian Honciu, Ciprian Honciu, Nedim Dinescu, Cezar Robu, Ovidiu Radu “Guvidu”, Florin Cosac, Ioan Igescu, Gheorghe Liță și Mihai Bălașa (Trapani), unde ultimul se află în vacanță. De asemenea, Vasile Bârdeș și Dan Ionescu s-au ocupat în totalitate de organizarea evenimentului, iar la sfârșit jocului ambii au oferit diplome de participare tuturor celor prezenți la Memorial.

Tică Gheorghe a decedat în 2010 și a fost unul dintre cei mai mari jucători pe care i-a oferit fotbalul dambovițean. “Chirurgul”, așa cum era cunoscut în tribună, a făcut parte dintr-o generație de excepție la CS Târgoviște, club alături de care a reușit două promovări în Divizia A, în anii 1977 și 1981. Pe lângă CS, o altă echipă la care a mai evoluat a fost Steaua București.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*