Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 22, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Mihai Bălaşa a promovat cu Crotone în prima ligă din Italia

FOTBAL: Mihai Bălaşa a promovat cu Crotone în prima ligă din Italia 

Mihai Bălaşa, la mijloc

Dâmboviţeanul Mihai Bălaşa va juca din sezonul viitor în Serie A. Fundaşul de 21 ani a reuşit, la sfârşitul săptămânii trecute, promovarea cu FC Crotone în prima ligă de fotbal italiană. Gruparea la care evoluează Bălaşa a urcat în primul eşalon cu trei etape înainte de finalizarea Seriei B. Liderul din liga a doua italiană se află la prima promovare în Serie A din istoria clubului.

După 39 de etape scurse din campionat, Crotone a acumulat 78 de puncte şi se află la 12 puncte distanţă de Trapani, ocupanta locului 3. În ultima rundă din Serie B, Crotone a încheiat nedecis jocul cu Modena (1-1), iar dâmboviţeanul a intrat pe teren în ultimele zece minute ale întâlnirii.

În actual sezon, Bălaşa a evoluat în 28 de meciuri şi a marcat două goluri pentru formaţia italiană. Acesta a ajuns la Crotone în vara lui 2014, după ce a fost împrumutat de AS Roma. Până să semneze cu „giallo rossi”, dâmboviţeanul a evoluat la Viitorul Constanţa, în Liga I. Pe lângă Bălaşa, un alt român care evoluează la Crotone în actualul sezon este Adrian Stoian.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*