Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 9, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Mihai Tătăranu, noul antrenor secund la naţionala României de fete U17

FOTBAL: Mihai Tătăranu, noul antrenor secund la naţionala României de fete U17 

Mihai Tătăranu (stânga)

Antrenorul târgoviştean Mihai Tătăranu a devenit la mijlocul săptămânii trecute „secundul” lui Adrian Ambrozie la naţionala de fotbal feminin U17 a României. Tehnicianul de la CSŞ Târgovişte a fost învestit în noua funcţie la capătul şedinţei Comitetului Executiv al FRF, din data de 28 ianuarie. Preluarea postului de antrenor secund la lotul naţional U17 l-a încântat mult pe Tătăranu.

„Mă bucură nespus preluarea noii funcţii. Este un lucru extraordinar pentru mine, dar în acelaşi timp şi rodul muncii mele de la CSŞ. În mare parte mă aşteptam să ajung într-un asemenea post, după ce am trecut printr-o selecţie dură. Au fost discuţii chiar să fiu numit secund la lotul U15 sau la cel de la U16, dar în cele din urmă am ajuns la U17”, ne-a mărturisit antrenorul dâmboviţean.

Activitatea lui Tătăranu la naţionala feminină U17 va fi una încărcată. Pentru început, acesta va participa cu lotul, zece zile, la Mogoşoaia, pentru o pregătire centralizată, după care vor fi susţinute două meciuri amicale în compania, Moldovei, în zilele de 17 şi 22 februarie. De asemenea, în perioada 20-27 martie, naţionala U17 de fete se deplasează în Rusia pentru a susţine trei meciuri de calificare, ce contează pentru Turneul Final al Campionatului European, găzduit de Islanda (22 iunie – 4 iulie).

În preliminariile CE, România face parte din grupa a 4-a, unde se mai regăsec Belgia, Spania şi Rusia. Pe lângă noua postură, Tătăranu va rămâne în continuare principalul antrenor al echipei de fotbal feminin a Clubului Sportiv Şcolar Târgovişte.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*