Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 9, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Mihai Zaharia, de pe terenul de joc direct în spital!

FOTBAL: Mihai Zaharia, de pe terenul de joc direct în spital! 

Mihai Zaharia - rândul de jos, al doilea din stânga

Penultima etapă a turului din Liga a 4-a a scos în evidenţă „fluieraşi” bătuţi, abandonuri, dar şi accidentări grave suferite de fotbalişti. O accidentare extrem de dură a întâmpinat Mihai Zaharia, la meciul dintre CS Petreşti – Săgeata Găeşti, încheiat cu scorul de 3-1. Din cauza unei intrări peste limita regulamentului a unui adversar, pe final de joc, componentul Săgeţii a fost transportat de urgenţă cu un echipaj Smurd la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

După ce i s-a făcut radiografia, jucătorul a fost diagonosticat cu fisură la rotulă, o accidentare ce-l va ţine departe de gazon aproape o lună şi jumătate. Până să intre pe mâna medicilor, „Zaha” a stat leşinat de durere pe gazon câteva zeci de secunde bune.

„Prea multe nu-mi amintesc deoarece în momentul când am primit lovitura criminală am leşinat de durere pe teren. Din ce mi-au spus colegii, toată lumea de la stadion se speriase rău de tot atâta timp cât nu am mai avut nici o reacţie până la intervenţia doctorilor. Mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu o fisură de rotulă şi nu am întâmpinat vreo fractură. Şi acum am senzaţia că adversarul m-a faultat intenţionat. Pentru mine acest an s-a terminat. Trebuie să stau departe de gazon o bună perioadă de timp, după care sper să trec cu bine peste recuperare”, ne-a declarat Zaharia.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*