Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 6, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Morenarul Andrei Ivan, la primul gol în actuala stagiune a Ligii I

FOTBAL: Morenarul Andrei Ivan, la primul gol în actuala stagiune a Ligii I 

andrei ivan

Fotbalistul dâmboviţean Andrei Ivan a marcat în această după-amiază primul gol în actualul sezon al Ligii I. Atacantul morenar a reuşit să-şi treacă numele pe lista marcatorilor de la CS U Craiova într-un meci cu CSMS Iaşi (2-0), ce a contat pentru etapa a zecea a campionatului. În disputa cu moldovenii, componentul lotului naţional al României U21 a înscris golul în primele minute ale întâlnirii, printr-o lovitură de cap, la capătul unui corner executat de Zlatinski.

După reuşita cu Iaşi jucătorul descoperit de Mircea Petrescu a confirmat evoluţiile foarte bune realizate în ultima perioadă în echipamentul formaţiei craiovene. Cel de-al doilea gol al oltenilor în partida cu CSMS a aparţinut lui Bawab pe final de joc. Ivan a ajuns la Craiova la începutul lui 2014, după ce a fost achiziţionat de la Sporting Piteşti.

Petculescu, eroul lui CS Afumaţi la Piteşti

Tot în acest week-end, Ionuţ Petculescu reprezintă un alt jucător dâmboviţean care a reuşit să marcheze la nivel naţional. Fostul jucător al lui Urban Titu şi FCM Târgovişte a fost eroul lui CS Afumaţi, în seria C3 a Ligii a 3-a, după ce a înscris golul victorios în partida cu SCM Piteşti, încheiată cu scorul de 2-1 în favoarea ilfovenilor. Pentru cel alintat în trecut „Hagi de Târgovişte” a reprezentat prima reuşită în tricoul Afumaţiului în acest campionat.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*