Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, august 8, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Morenarul Andrei Ivan merge cu CS U Craiova în semifinalele Cupei României

FOTBAL: Morenarul Andrei Ivan merge cu CS U Craiova în semifinalele Cupei României 

ivan 1

Momente de bucurie petru dâmbovițeanul Andrei Ivan! Atacantul morenar a reușit calificarea cu CS U Craiova în semifinalele Cupei României. Gruparea olteană a atins această performanță după ce a trecut în sferturi de rivala Dinamo București, cu scorul de 6-5, după executarea loviturilor de departajare. Ivan a fost jucătorul care a transformat penalty-ul decisiv prin care Craiova a pătruns în careul de ași al competiției.

Pe de altă parte, la sfârșitul săptămânii trecute, morenarul a bifat primul meci în tricoul echipei naționale de fotbal a României în preliminariile Campionatului Mondial. Acesta a fost folosit de selecționerul Cristoph Daum în ultimele patru minute ale jocului cu Danemarca, încheiat de “tricolori” la egalitate, cu scorul de 0-0. Căpitanul Științei traversează momente excelente în tricoul alb-albastru în această perioadă.

Tot în meciul dintre Craiova și Dinamo, o lovitură de penalitate a transformat și Daniel Popa, fost atacant al Chindiei Târgoviște. Acesta a marcat pentru Dinamo, dar echipa sa a fost nevoită, în cele din urmă, să se oprească în sferturi.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*